Skip to main content
test
Kommunikatör - Korsholms kommun

Brinner du för kommunikation? Är du duktig på att uttrycka dig i skrift och via olika kommunikationskanaler? Då kanske du är den vi söker.

Korsholms kommuns förvaltningsavdelning söker nu en

KOMMUNIKATÖR

Kommunikatörens viktigaste arbetsuppgifter är att arbeta med kommunens interna och externa kommunikation, förvalta och utveckla kommunens digitala kommunikationskanaler samt arbeta med kommunens mediabild och image. Kommunikatören handhar också kommunens presskontakter i samråd med kommunledningen.

Kommunikatören fungerar som navet mellan kommunens förvaltning, personalen och kommuninvånarna. Som kommunikatör planerar, producerar och verkställer du kommunikationen i samråd med kanslichefen och förvaltningsdirektören. Du fungerar som en drivande kraft i kommunens kommunikationsteam, där organisationens framtida kommunikation utvecklas.

Vi söker dig som har en högskoleexamen och minst ett års arbetserfarenhet som kommunikatör, journalist eller på annat sätt jämförbar erfarenhet. Du har utmärkta kunskaper i svenska och goda kunskaper i finska. Övriga språkkunskaper ser vi som en merit. Du besitter goda kunskaper i sociala medier samt har erfarenhet av användningen av dessa utöver de privata. Vi förutsätter att du är beredd att jobba flexibelt, eftersom kommunikation ibland kan innebära kvälls- och helgarbete.

Erfarenhet av marknadsföring via sociala medier, kunskaper inom fotografering och grafisk framställning räknas som meriter. Som kommunikatör ska du även besitta en mycket god kommunikations- och diskussionsförmåga.

Anställningen är i arbetsavtalsförhållande och inleds 1.8.2022, eller enligt överenskommelse.
Anställningsvillkor enligt AKTA. Prövotid en månad.

Läs mer

http://www.korsholm.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Kanslichef Marcus Beijar
050 696 35
marcus.beijar@korsholm.fi

Lär dig mer om oss

Korsholms kommun, Koncernförvaltning, Förvaltningsavdelning

Korsholms kommun är en tvåspråkig landsbygds- och skärgårdskommun i Vasaregionen med 19 400 invånare. Vårt strategiska mål är att vara växande och viljestark. I Korsholm är invånarna i centrum. Vår välfärd bygger på delaktiga och engagerade Korsholmare. Korsholms kommun erbjuder service av hög kvalitet, mångsidiga och unika boendemiljöer, ett rikt socialt kapital och välmående företag. I Korsholm är det nära överallt: till naturen, till servicen, till arbetsplatsen och ut i världen. Korsholms kommun har ca 1600 anställda inom olika sektorer. Välkommen med din ansökan till oss!


Adress: Centrumvägen 4, 65610 Mustasaari

Rekommenderade jobb