Kone- ja metallialan taitovalmentaja

Itä-Savon koulutuskuntayhtymä, Ammattiopisto Samiedu hakee Kone- ja metallialan taitovalmentajaa vakinaiseen työsuhteeseen 1.8.2021 alkaen.

Haemme kone- ja metallialan koulutukseemme ammattitaitoista ja työelämälähtöistä taitovalmentajaa. Taitovalmentajan tehtäviin kuuluu kone- ja metallialan opiskelijoiden ohjaaminen Samiedun oppimisympäristöissä sekä erilaisissa työelämäyhteistyötilanteissa ja työpaikoilla. Työtehtävät ja ohjauksen sisältö suunnitellaan yhteistyössä alan ammatillisten opettajien kanssa. Taitovalmentaja tukevat osaltaan opetuksellisten tavoitteiden saavuttamista ja ohjavat opiskelijoita käytännön ammattitaidon kehittymisessä sekä osallistuvat opetuksen työelämälähtöiseen kehittämiseen.

Tehtävässä edellytetään kone- ja metallialan soveltuvaa koulutusta, monipuolista ja nykyaikaista alan käytännön työkokemusta ja ammattitaitoa.

Olet etsimämme henkilö, jos haluat jakaa hankittua osaamistasi ja ohjata opiskelijoiden käytännön ammattitaidon kartuttamista sekä omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja valmennustaidot. Sinulla on kyky ja taito tulla toimeen erilaisten opiskelijoiden kanssa ja erinomaiset tiimityötaidot. Haluat kehittää kanssamme koulutusta tulevaisuuden työelämätaitoihin valmistavaksi ja antaa oman panoksesi työvoiman kouluttamiseen vastaamaan alan tarpeita. Tarjoamme merkityksellisen työn tulevaisuuden ammattilaisten ohjaamisessa, innostuneen työilmapiirin ja mielenkiintoiset mahdollisuudet kehittymiseen.

Sovellettava työehtosopimus on kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus (KVTES). Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa (yleistyöaika). Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta.

Tehtävään haetaan sähköisesti Kuntarekry.fi-sivujen hakulinkin kautta.

Lisätietoja

https://www.samiedu.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimialajohtaja Kirsi Kautonen, p. 044 550 6418, kirsi.kautonen@samiedu.fi sekä tiimipäällikkö Timo Huoman, p. 044 550 6652, timo.huoman@samiedu.fi

Lisätietoja

Itä-Savon koulutuskuntayhtymä

Savonlinnassa, Saimaan saaristokaupungissa sijaitseva Ammattiopisto Samiedu tarjoaa laatupalkittua ammatillista koulutusta. Samiedun tärkeimpänä tehtävänä on kasvattaa tulevaisuuden osaajia sekä mahdollistaa kaikille oman osaamisen elinikäinen kehittäminen. Samiedussa opiskelee vuosittain yli 1600 eri ikäistä tutkinto-opiskelijaa ja kokonaisopiskelijamäärä kipuaa 4500 henkilöön. Lisäksi teemme laajaa hanke- ja kehittämistoimintaa yritysten ja koko seutukunnan hyväksi. Haluatko liittyä huippujoukkoon?


Osoite: Pohjolankatu 4 - 6, 57200 Savonlinna

Suggested jobs