Kone- ja tuotantotekniikan opettaja

Haemme osaavaan joukkoomme Raahen koulutuskuntayhtymän tekniikan toimialalle kone- ja tuotantotekniikan opettajaa määräaikaiseen päätoimisen tuntiopettajan virkasuhteeseen 1.12.2020 - 31.5.2021 väliselle ajalle. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian hakuehdot täyttävän hakijan löydyttyä. Avoinna olevassa virassa opetus painottuu ensisijaisesti koneistuksen työsaliopetukseen. Lisäksi levy- ja hitsaustöiden tai koneasennuksen osaaminen katsotaan hakijalle eduksi. Toivomme hakijalta kokemusta työsalissa tapahtuvasta käytännön työtehtävien opetuksesta.


Asiansa osaava ammattilainen voi ilman ylempää korkeakoulututkintoa tulla valituksi tuntiopettajaksi. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös soveltuvan erikoisammattitutkinnon suorittaneet henkilöt huomioidaan kelpoisina hakijoina.


Raahen koulutuskuntayhtymä on vastuullinen työnantaja. Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä ammatillisen koulutuksen parissa, hyvät työsuhde-edut sekä motivoituneen työyhteisön ja sitoutuneen hallituksen. Meillä voit kehittää ammattitaitoasi asiantuntijana.

Tehtävän kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998.

Hakijan on ennen työsuhteen aloittamista esitettävä rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikostaustaote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimessa on 4 kuukauden koeaika. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Innostuitko? Mikäli haluat tiedustella lisää tehtävästä, olethan rohkeasti yhteydessä! Sähköisiä hakemuksia otetaan vastaan Kuntarekryssä osoitteessa www.kuntarekry.fi 30.11.2020 saakka. Huomaathan kuitenkin, että paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä!

Tiedusteluihin vastaa tekniikan toimialapäällikkö Tuija Nurkkala p. 0400 252138.

Lisätietoja

http://www.brahe.fi

Tutustu työnantajaan

Tiedusteluihin vastaa tekniikan toimialapäällikkö Tuija Nurkkala p. 0400 252138.

Koulutuskeskus Brahe
Osoite: Tervahovinkatu 2, 92100 Raahe

Raahen koulutuskuntayhtymä/Koulutuskeskus Brahe on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Koulutamme tulevaisuuden ammattilaisia tekniikan, palveluiden, luovien alojen ja luonnonvara-alojen toimialoilla. Asiakkaat ovat toimintamme ydin ja meillä panostetaan yksilöllisiin opintopolkuihin, tiimi- ja yhteisopettajuuteen sekä monimuotoisiin oppimisympäristöihin. Teemme tiivistä yhteistyötä yritysten kanssa ja suunnittelemme koulutustarjontamme läheisessä yhteistyössä elinkeinoelämän kanssa. Kansainvälisyys on tärkeä osa Raahen koulutuskuntayhtymän toimintaa. Meillä pääset osaksi kansainvälistä yhteistyötä. Panostamme sekä opiskelijoiden että henkilöstön kv-osaamiseen ja tarjoamme mahdollisuuksia kansainväliseen oppilaitosyhteistyöhön. Tule meille, meillä osataan!