Kone- ja tuotantotekniikan opettaja - Etelä-Savon Koulutus Oy

Etelä-Savon Koulutus Oy, Etelä-Savon ammattiopisto hakee kone- ja tuotantotekniikan päätoimista tuntiopettajaa.
Opettajan tehtäviin kuuluvat opiskelijoiden opettaminen ja ohjaaminen sekä heidän osaamisensa varmistaminen työelämän tavoitteiden mukaisesti. Opettaja vastaa omalla osaamisellaan kone- ja tuotantotekniikan osaston päivittäisestä toiminnasta, ja tukee omalla toiminnallaan työnantajan laatimaa työelämästrategiaa.
Haemme kehittämishaluista ja -kykyistä henkilöä. Vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä, sekä kyky toimia toisinaan haastavissakin työtehtävissä.

Haettavalta henkilöltä edellytämme soveltuvaa tutkintoa, pedagogista pätevyyttä sekä vahvaa osaamista kone- ja tuotantotekniikan osaamisalalta. Katsomme eduksi 3D CAD/CAM-ohjelmien ja CNC- koneen/manuaalikoneistuksen hallintaa. Kokemusta opetustehtävistä sekä toimimisen aktiivisella otteella työelämässä, sekä yrittäjyyden tunteminen auttaa tehtävässä menestymistä.


Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Noudatamme työsuhteen alussa 6 kuukauden koeaikaa.
Valitun on esitettävä hyväksytty todistus terveydentilasta ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

http://www.esedu.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Pekka Orava puh: 040 305 6676 . Lisätietoja sähköpostiosoitteella etunimi.sukunimi@esedu.fi

Lisätietoja

Etelä-Savon Koulutus Oy

Etelä-Savon Koulutus Oy:n ylläpitämä Etelä-Savon ammattiopisto on maakunnallinen monialainen ammatillinen oppilaitos, joka järjestää ammatillista perus-, jatko- ja täydennyskoulutusta nuorille sekä aikuisille. Vakituiset toimipisteet sijaitsevat Mikkelissä ja Pieksämäellä. Etelä-Savon ammattiopistossa opiskelijoita on n. 3500 opiskelijaa ja henkilöstömäärä on 330.

Esedu on savuton oppilaitos.


Osoite: Otavankatu 4, 50100 Mikkeli

Rekommenderade jobb