Skip to main content
test
Konsultoiva erityisopettaja - Raseborg stad

Haemme kahta (fi+sv) konsultoivaa erityisopettajaa määräaikaiseen tehtävään Raaseporiin.
Tehtävänä on antaa konsultoivaa tukea suomeksi tai ruotsiksi lapsille, opettajille ja kouluille ja tukea sitä kautta lasten
siirtymiä sairaalakouluun ja sieltä takaisin kotikouluun koko sairaalakoulun toiminta-alueella. Tehtävänä on myös konsultoinnin avulla selkeyttää sairaalakouluun siirtymisen prosessia, kun koulu ja opettaja saavat tietoa ja tukea erityisen tuen antamiseen kotikouluissa. Opettajat toimivat työparina ja konsultaation rakenteet ja hyvät käytännöt luodaan heidän kanssa yhdessä niin, että palvelua voidaan antaa koko Tammipuiston koulun toiminta-alueen kunnille. Tehtävä on määräaikainen ja toteutetaan valtion erityisavustuksen rahoituksella. Työaikana vuosityöaika ja palkkaus OVTES mukaan.

Hakijalta toivotaan hyvää oman työn organisointikykyä, kykyä ymmärtää ja kohdata tuen tarpeessa olevia oppilaita, taitoa toteuttaa joustavaa ja yksilöllisesti etenevää opetusta sekä kykyä tiimityöhön ja moniammatilliseen yhteistyöhön. Kokemus sairaalakoulusta katsotaan eduksi.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jari Salminen, 019-289 2148 tai Elisabet Ehrstedt 019-289 2144 vastaavat kysymyksiin 27.6.-30.6. ja 1.-2.8.

Lisätietoja

Raaseporin kaupunki, Sivistystoimiala

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka. www.raasepori.fi


Osoite: Raaseporintie 37, 10600 Tammisaari
Raaseporin kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb