Haemme vakituiseen työsuhteeseen 1.11.2020 lukien tai sopimuksen mukaan.

KONSULTOIVAA VARHAISKASVATUKSEN ERITYISOPETTAJAA

Konsultoivan varhaiskasvatuksen erityisopettaja (kveo) toimii lapsen kasvun ja oppimisen tukena. Kveo vastaa tukea tarvitsevien lasten pedagogisen tuen suunnittelusta ja varhaiskasvatussuunnitelmasta yhteistyössä henkilöstön kanssa, kaupungin erityispedagogiikan koordinoinnista omalta osaltaan sekä avustajatarpeen arvioinnista. Hän rakentaa lasta tukevaa arkea yhdessä lapsiryhmän henkilökunnan kanssa mm. konsultoimalla, opastamalla, ohjaamalla ja työmenetelmiä mallintamalla. Keskeistä on yhteistyö huoltajien kanssa. Työhön liittyy lisäksi yhteistyötä monien eri asiantuntijatahojen kanssa

Jos olet innokkaasti toimeen tarttuva, positiivinen, joustava ja sinulla on kehittävää työotetta, niin hae paikkaa. Palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimusten mukaan. Tehtävässä on koeaika.

Kelpoisuusehtona on varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus (L 540/2018, 30 §).

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista sekä on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisesti osoitteeseen www.kuntarekry.fi, työavain 312356 tai postitse Valkeakosken kaupunki, Koulutus- ja hyvinvointikeskus,
PL 20, 37601 Valkeakoski. Postitse lähetettäviin hakemuksiin kirjekuoreen merkintä "kveo".

Hakuaika päättyy 7.10.2020 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.valkeakoski.fi

Tutustu työnantajaan

Varhaiskasvatuspäällikkö Tuija Portell, puh. 040 335 6201

Valkeakosken kaupunki, Kasvatus- ja opetuskeskus, Varhaiskasvatuspalvelut
Osoite: Sääksmäentie 2, 37600 Valkeakoski

Valkeakoski on n. 21 000 asukkaan vireä urheilu- ja kulttuurikaupunki Etelä-Pirkanmaalla, aivan Tampereen tuntumassa. Kaupunki sijaitsee kauniissa järvimaisemissa Mallasveden ja Vanajaveden yhtymäkohdassa.

Valkeakoski on tunnettu kauniiden maisemien lisäksi kilpailukykyisestä ja kansainvälisestä elinkeinoelämästään sekä kattavasta koulutustarjonnastaan, joihin sijainti tieliikenteen solmukohdassa on luonut loistavat mahdollisuudet.