Skip to main content
test
Konsultoiva varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Riihimäen kaupunki

Hei sinä varhaiserityiskasvatuksen ammattilainen, tervetuloa Riihimäelle osaksi varhaiserityiskasvatusyksikkömme erityisopettajien tiimiä! Haemme Riihimäelle konsultoivaa varhaiskasvatuksen erityisopettajaa vakinaiseen toimeen 15.8.2022 alkaen.

Konsultoivana varhaiskasvatuksen erityisopettajana olet osa varhaiserityiskasvatusyksikkömme veo-tiimiä ja toimit erityispedagogisena asiantuntijana yhdellä kaupungin kolmesta varhaiskasvatusalueesta. Alueesi muodostuu päiväkodeista, esiopetusryhmistä ja perhepäivähoidosta. Työssäsi suunnittelet, ohjaat, arvioit ja kehität tukitoimia ja tuen prosesseja tukea tarvitseville lapsille varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa
yhteistyössä varhaiskasvatuksen henkilöstön, huoltajien ja tarvittaessa muiden tahojen kanssa. Vastuu monialaisesta yhteistyöstä, erityispedagogisen osaamisen jakaminen varhaiskasvatuksen henkilöstölle sekä varhaiserityiskasvatuksen kehittäjänä ja asiantuntijana toimiminen kuuluvat myös tehtäviisi.

Arvostamme kokemustasi varhaiserityiskasvatuksen tehtävistä, esiopetuksesta ja toimimisesta erilaisissa verkostoissa. Odotamme sinulta positiivista työotetta, sensitiivisyyttä asiakaskohtaamisissa, hyviä vuorovaikutus-, verkosto- ja tiimityötaitoja, koordinointi- ja organisointikykyä, rohkeutta toimia asiantuntijan roolissa sekä kiinnostusta kehittää osaamistasi. Oman auton käyttömahdollisuus työssäsi on hyödyksi.

Työsi tukena on yksikkömme varhaiskasvatuksen erityisopettajien tiimi sekä mahdollisuus työnohjaukseen ja täydennyskoulutukseen. Osana yksikkömme erityisopettajien tiimiä osallistut myös seudulliseen varhaiskasvatuksen erityisopettajien yhteistyöhön.

Kelpoisuusehtoina tehtävään on varhaiskasvatuslain 540/2018 30 §:n mukainen varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme hakijoina myös varhaiserityiskasvatuksen tehtävistä kiinnostuneet varhaiskasvatuksen opettajat.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Ennen työsopimuksen solmimista valitun tulee toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisterin ote. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Haku päättyy 12.8.2022 klo 12 ja työn voi aloittaa mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä.
Lisätietoja antaa varhaiserityiskasvatusyksikön johtaja Anne Pullinen.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

varhaiserityiskasvatusyksikön johtaja Anne Pullinen. Yhteydenotot 31.7.2022 saakka sähköpostitse anne.pullinen@riihimaki.fi ja sen jälkeen myös puhelimitse, puh. 040 330 4326.

Lisätietoja

Riihimäen kaupunki, Kaupunginhallituksen toimiala, Sivistyksen ja osaamisen toimialue, Varhaiskasvatus, Erityisvarhaiskasvatus

Haluatko sinäkin olla yksi Riihimäen kaupungin noin 1500 rohkeasta, ripeästä ja reilusta kunta-alan ammattilaisesta? Arvostamme ja tarvitsemme uusia osaajia, ja rekrytoimme kaupungin työyksiköihin ammattitaustaltaan erilaisia työntekijöitä. Me koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti ja meillä tuetaan myös omaehtoista opiskelua. Tarjoamme myös monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Tervetuloa työkaveriksemme!


Osoite: Eteläinen Asemakatu 4, 11130 Riihimäki
Riihimäen kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb