Skip to main content
test
konsultoiva varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Huittisten kaupunki

Huittisten kaupunki jatkaa KONSULTOIVAN VARHAISKASVATUKSEN ERITYISOPETTAJAN hakua
toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 1.8.2023 alkaen. Toimen täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Toimeen vaaditaan varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Huittisissa työskentelee lisäksesi toinen konsultoiva varhaiskasvatuksen erityisopettaja. Yhdessä hänen kanssaan tulet toimimaan varhaiskasvatuksessa ja erilaisissa työryhmissä varhaiserityiskasvatuksen asiantuntijana. Tehtävänäsi on ohjata varhaiskasvatuksen henkilöstöä sekä lasten huoltajia varhaiserityiskasvatukseen liittyvissä asioissa sekä suunnitella, ohjata ja arvioida yleistä, tehostettua ja erityistä tukea tarvitsevien lasten varhaiskasvatusta useammassa eri varhaiskasvatusyksiköissä.

Ennen valinnan vahvistamista sinun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastasi sekä esitettävä lain (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Haku tapahtuu ensisijaisesti sähköisellä hakemuslomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi tai toimittamalla hakemusasiakirjat postitse osoitteella Huittisten kaupunki, Kasvatus- ja opetuspalvelut, Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen. Paperiset hakemukset siirrämme sähköiseen Kuntarekry -järjestelmään. Alkuperäiset tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakuaika päättyy perjantaina 28.4.2023 klo 12:00

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatusjohtaja Terhi Tiuttu, s-posti: terhi.tiuttu@huittinen.fi

Lisätietoja

Huittisten varhaiskasvatus

Huittinen on noin 10 000 asukkaan satakuntalainen kaupunki, talousalueensa kaupan keskus ja tunnettu hyvästä liikenteellisestä sijainnistaan. Huittisten kaupungin kasvatus- ja opetuspalvelut vastaavat laadukkaan ja turvallisen varhaiskasvatuksen ja opinpolun järjestämisestä lapsille. Huittisten kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen

Rekommenderade jobb