Koordinaattori / Nuorisopalvelut

Nuorisopalvelut on mukana nuorten arjessa nuorisotiloilla, tapahtumissa, kouluilla ja verkossa. Nuorisopalvelut tarjoaa lapsille ja nuorille monipuolisia harrastus- ja vapaa-ajan palveluita, omaehtoista toimintaa sekä kohdennettua nuorisotyötä. Toimintamuotoina käytetään mm. avointa tilatoimintaa, kouluyhteistyötä, työpajatoimintaa, yksilö- ja ryhmätyöskentelyä, jalkautuvaa työtä sekä retkiä ja leirejä. Nuorisopalveluilla on käytössään 11 toimipistettä eri puolilla kaupunkia.

Haemme koordinaattoria vakituiseen toimeen nuorisopalveluihin. Koordinaattorin tehtävä sisältyy nuorisopalveluiden omaehtoisen toiminnan palvelukokonaisuuteen.

Koordinaattori vastaa nuorisopalveluiden digitaalisesta nuorisotyöstä: digitaalisen nuorisotyön toteutuksesta ja palveluiden digitalisoimisesta. Käytännön toiminnan suunnittelu, toteutus ja raportointi ovat koordinaattorin keskeisiä työtehtäviä. Koordinaattori vastaa digitaalisen nuorisotyön nuorisokeskuksen toiminnasta sekä alaan liittyvästä verkostoyhteistyöstä. Tehtävään sisältyy myös nuorisopalveluiden viestintään liittyvä tehtäviä sekä henkilöstöhallintoon liittyviä lähiesimiestehtäviä.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. medianomi, yhteisöpedagogi) tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto. Tehtävässä edellytetään nuoriso-toimialan laajaa tuntemusta. Kokemus esimiestehtävästä katsotaan eduksi paikkaa täytettäessä. Lisäksi odotamme tuntemusta media- ja pelialasta.

Työ edellyttää erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme työn organisointikykyä ja verkostoitumistaitoja sekä kykyä kokonaisuuksien hallintaan ja itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi kyky itsenäiseen päätöksentekoon ja työn kehittämiseen sekä valmius lähiesimiestyöskentelyyn on välttämätöntä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää erinomaisia verkostoitumis- ja vuorovaikutustaitoja sekä johdonmukaista päätöksentekokykyä.

Lisätietoa tehtävästä voit kysyä johtavalta koordinaattorilta Päivi Laukamolta puh. 050 528 7368 tai paivi.laukamo@tampere.fi

Hakuaika päättyy 28.10.2020. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan Rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Johtava koordinaattori Päivi Laukamo puh. 050 528 7368 paivi.laukamo@tampere.fi

Tampereen kaupunki, Nuorisopalvelut
Osoite: PL 487, 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats