Skip to main content
test
Koordinaattori -  Seinäjoen kaupunginkirjasto - Seinäjoen kaupunki

Koordinaattori Seinäjoen kaupunginkirjaston valtakunnallisen erityistehtävän ruotsinkielisiin palveluihin

Seinäjoen kaupunginkirjasto etsii lasten ja nuorten lukemista ja lukutaitoa edistävien kirjastopalvelujen valtakunnalliseen erityistehtävään ruotsinkielisten palvelujen koordinaattoria. Koordinaattori vastaa erityistehtävän ruotsinkielisen toiminnan toteutuksesta ja osallistuu sen suunnitteluun yhdessä muun tiimin kanssa. Työhön kuuluu mm. verkostojen koordinoimista, koulutusten ja julkaisujen suunnittelua ja toteutukseen osallistumista.

Koordinaattori tulee tekemään yhteistyötä sekä suomenruotsalaisten että ruotsalaisten lukemista edistävien tahojen kanssa. Jonkin verran tehtävä sisältää myös lyhyitä asiatekstien käännöksiä ruotsi-suomi ja suomi-ruotsi ja erilaisia asiantuntijatehtäviä alakouluikäisten lukemisen edistämiseen liittyen.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja digitaitoja, aktiivista ja kehittävää työotetta, kokemusta kirjastotyöstä lasten ja/tai nuorten parissa, suomenruotsalaisten kirjasto- ja lukemisverkostojen tuntemusta sekä kiinnostusta ja näkemystä kehittää kirjastojen lukemisenedistämistyötä myös osana kansainvälistä viitekehystä.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu kirjasto- ja informaatioalan aine- tai ammatilliset opinnot. Kielitaitovaatimuksena on äidinkielentasoinen ruotsin kieli sekä hyvä suomen kieli. Erityistehtävän tiimin työkieli on suomi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden ja mahdollisuuden kehittyä osana Erten osaavaa tiimiä. Saat ammattitaitoiset ja työstään innostuneet työkaverit. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Työ alkaa 2.1.2024 tai sopimuksen mukaan. Työaika on 36,25 h viikossa. Voit tehdä työtä osittain etänä. Tehtäväkohtainen palkka on 3224,38 euroa. Työehtoja koskevat määräykset ovat KVTES:n mukaiset. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset 8.12.2023 klo 12.00 mennessä sähköisesti Kuntarekry-palvelussa. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo, josta käy ilmi koulutus ja työkokemus. Haastattelut järjestetään pääkirjasto Apilassa viikolla 50. Kelpoisuutta osoittavat todistukset tarkistetaan haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://seinajoki.fi/tyopaikat
https://www.kirjastot.fi/lanu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kehityspäällikkö Mervi Heikkilä, mervi.heikkila@seinajoki.fi p. 050 432 4090
kirjastotoimenjohtaja Kirsti Länsikallio, kirsti.lansikallio@seinajoki.fi p. 044 754 1621

Lisätietoja

Seinäjoen kaupunki, Sivistyksen ja hyvinvoinnin toimiala, Kirjastotoimi
Osoite: Alvar Aallon katu 14, 60100 Seinäjoki

Rekommenderade jobb