Korkeakouluharjoittelija, kesätyö, liikennesuunnittelu

Liikennesuunnitteluyksikkö etsii teekkaria tai AMK-opiskelijaa liikennesuunnittelutehtäviin 3-4 kuukaudeksi.

Kesäharjoittelijalle pyritään antamaan laaja-alaisesti erityyppisiä tehtäviä kokeneemman suunnittelijan ohjaamana. Töitä voivat olla esimerkiksi kaavoituksen liikennesuunnittelu, pyöräilyn edistäminen, pikaraitiotiesuunnittelu, liikennelaskennat ja muut liikenneselvitykset. Työntekijältä odotetaan toimistotöiden lisäksi valmiutta tehdä maastolaskentoja.

Haastattelut järjestetään viikoilla 5-6. Valintapäätös tehdään viikoilla 6-7.

Työpaikan nimi: Liikennesuunnitteluyksikkö, kaupunkisuunnittelukeskus
Työaika: 36 h 15 min/viikko
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimuksena vähintään 3. vuoden opinnot yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa.

Tehtävässä edellytetään hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Arvostamme liikennesuunnitteluopintoja, henkilöauton ajokorttia sekä MicroStation-taitoja.

Tekninen ja ympäristötoimi luo asumiselle ja elinkeinoille viihtyisät ja toimivat edellytykset. Kaupunkisuunnittelu rakentaa espoolaisille kestävää elinympäristöä pitkälle tulevaisuuteen. Kaupunkisuunnittelukeskus suunnittelee Espoon maankäyttöä, laatii yleis- ja asemakaavat sekä kaavoitusta tukevat liikennesuunnitelmat.

Toimimme Otaniemessä, metroaseman vieressä, uusissa monitoimityötiloissa. Tarjoamme asiantuntevan ja monialaisen työyhteisön, nykyaikaiset työvälineet ja joustavat etätyömahdollisuudet. Meillä työskentelee noin 130 ammattilaista. Toimimme monissa verkostoissa ja teemme yhteistyötä kaupungin eri toimialojen, asukkaiden ja muiden kumppanien kanssa.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/Liikennesuunnittelu

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antavat suunnittelupäälliköt Samuel Tuovinen, p. 040 554 6110 sekä Tarja Pennanen, p. 046 877 3002

Espoon kaupunki, Tekninen ja ympäristötoimi, Kaupunkisuunnittelukeskus
Osoite: Tekniikantie 15, 02150 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.