Koronarokotus työtä tarjolla - Pirkkalan kunta

Etsimme koronarokotustyöhön sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja kätilöitä eri pituisiin työsuhteisiin ajalle 1.3.2021 - 31.12.2021 tai sopimuksen mukaan. Työsuhteiden pituudet voivat olla muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen. Työ voi olla osa-aikaista tai kokoaikaista. Työtä on tarjolla kaikkina viikonpäivinä iltapainotteisesti. Voit työskennellä sinulle sopivina ajankohtina.

Tehtävä sijoittuu Pirkkalan terveyskeskukseen ja Vesilahden terveysasemalle. Työnkuvaan kuuluu koronarokotustoiminta ja työnkuvaa voidaan suunnitella työntekijän osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Työhön sisältyy palkallinen perehdytysaika.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laillistettu sairaanhoitaja, terveydenhoitaja tai kätilö (terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 mukainen pätevyys).
Haussa huomioimme lisäksi sairaanhoitaja-, terveydenhoitaja- ja kätilöopiskelijat. Opiskelijalla tulee olla opintoja suoritettuna 140op. Edellytämme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa ja voimassa olevaa rokotuslupaa. Tarvittaessa rokotusluvan voi suorittaa työpaikalla.

Työsuhteen koeaika on puolet määräaikaisen työsuhteen kestosta. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Käymme hakemuksia säännöllisesti läpi ja otamme yhteyttä haastattelun sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme työ- ja tutkintotodistukset.

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä hakemuksen: hae työpaikkaa -linkin kautta.
Hakija huolehtii itse hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rokotuskoordinaattori Liisa Takkunen puhelin: 044 486 2126 ja rokotuskoordinaattori Piritta Heikkinen puhelin: 044 486 1972, sähköpostit: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi
HR-sihteerit, sähköposti: hr-palvelut@pirkkala.fi

Lisätietoja

Pirkkalan kunta

Pirkkala on yli 19 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.

Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – välittäminen, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja luovuus – näkyvät arjessamme.

Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.


Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala

Rekommenderade jobb