Korttidsjobb för kosthålls- och städarbete - Lohjan kaupunki

SÖK KORTJOBB I LOJO STAD!

Genom kortare vikariat har du en god möjlighet att senare få också längre vikariat.

Vi söker till kosthålls- och städservicen energiska kortjobbare med egna initiativ. Vi erbjuder kortjobb som servicearbetare, lokalvårdare, kosthållsarbetare och kock.

Inom kosthållsservicen förutsätts grundutbildning i branschen samt hygienpass. Inom städservicen förutsätter vi examen för lokalvårdare eller tillräcklig arbetserfarenhet i branschen samt hygienpass. Även formellt obehöriga sökande beaktas när vikariat tillsätts. Personer som har vana både från köks- och städarbete har de bästa möjligheterna att bli anställda.

Arbetspassen är i regel förlagda till vardagar mellan kl. 7-16. Möjligheten att använda egen bil underlättar resorna mellan de olika arbetsplatserna.

Lojo stad är en rökfri arbetsplats.

Om du är intresserad av kortjobb ska du fylla i en ansökan och anmäla dig till vikarieregistret. Om du inte tidigare har loggat in i Kommunrekry, ber programmet att du ska registrera dig. Efter det kan du logga in och fylla i en ansökan. Om du redan har ett användarkonto i Kommunrekry-systemet använd det för inloggning. Skapa inte ett nytt användarkonto.

Vi går igenom ansökningarna på regelbunden basis och kontaktar sökanden för att komma överens om en tid för intervju. I samband med intervjun kontrollerar vi identiteten, examensbevis och arbetsintyg samt eventuella andra intyg.

Om du behöver hjälp med att lämna in ansökan elektroniskt, kontakta Lojo rekrytering, tfn 044 374 6441 eller sijaisrekrytointi@lohja.fi

Läs mer

http://www.lojo.fi

Mer om arbetsgivaren

Mer information om kortjobb:
Lojo rekrytering
Tfn 044 374 6441
sijaisrekrytointi@lohja.fi

Lojo stad, Livskraft, Kosthåll och städservicen
Adress: Lojo

Lojo är en trygg insjöstad i västra Nyland, nära storstadens puls. Lojo erbjuder ett rikt utbud av evenemang och ligger centralt i södra Finland, ungefär en halvtimme från huvudstadsregionen.

Trivsamma boendemiljöer, mångsidig kultur, högklassig kompetens och ett konkurrenskraftigt näringsliv skapar förutsättningar för invånarnas och de anställdas välbefinnande.

Lojo har cirka 48 000 invånare och mer än 3 000 anställda.