Skip to main content
test
Kotiavustaja/hoitaja, Kotihoito Maaria-Paattinen - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Kotihoidon tavoitteena on, että turkulaiset ikäihmiset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat voivat asua omissa kodeissaan riittävän hoidon ja hoivan turvin niin pitkään kuin se heidän toimintakykynsä huomioiden on mahdollista ja turvallista. Kotihoidossa palvelut perustuvat asiakkaan tarpeeseen, yksilöllisesti määritellyn palvelu- ja hoitosuunnitelman mukaisesti. Työssä kunnioitetaan asiakkaan itsemääräämisoikeutta ja edistetään oikeutta itsenäiseen, hyvään elämään ja itseä sekä hoitoa koskevaan päätöksen tekoon. Yhteistyö asiakkaan läheisten kanssa on olennainen osa päivittäistä työtä.

Hoitajan työ kotihoidossa on laaja-alaista ja monipuolista. Hoitajan tehtävässä työskennellään ja liikutaan erilaisissa ympäristöissä asiakaskäynneillä ja asiakaskäyntien välillä.

Työn aloitus- ja lopetusajankohdasta voidaan sopia.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva koulutus. Työ sopii hyvin hoitoalan opiskelijalle tai muuten alasta kiinnostuneelle.

Hakijalta edellytetään hyviä ryhmätyö-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä asiakaslähtöistä työotetta. Lisäksi hakijalta edellytetään oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Ajokortti välttämätön.

Työntekijällä tulee olla tartuntatautilain 48a §:n mukainen suoja.

Eduksi luetaan kiinnostus vanhustyöhön sekä reipas ja positiivinen asenne.

Tarjoamme sinulle perehdytyksen osaamisesi mukaan, aiempia taitoja ei tarvita. Mukavan liikkuvan työn kesäisessä Turussa. Sinua odottaa hyvä työporukka.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/toihinkotihoitoon

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tanja Lampola p. 0449072185, tanja.lampola@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Pohjoinen kotihoito, Kotihoito Maaria-Paattinen

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Paattistalonkatu 1, 21330 Paattinen

Rekommenderade jobb