Skip to main content
test
Kotiavustaja: kotihoito, läntinen alue (id6395) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Haemme 10.7.2022 mennessä kahta (2) KOTIAVUSTAJAA sijaisuuksiin

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia täysin uudessa tehtävässä. Kotiavustajan tehtävä on uusi ja se pilotoidaan määräaikaisesti ikäihmisten toimialueella. Sijaisuuksista toinen sijoittuu Heinäveden sekä Liperin alueelle ja toinen Outokummun sekä Polvijärven alueelle.

Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan ja kestävät 31.12.2022 saakka. Sopivien henkilöiden löytyessä, sijaisuudet täytetään ja haku päätetään.

Kotiavustajana tehtäväsi ovat kotihoidon avustavia tehtäviä. Tehtäviä ovat mm. turvallisuuskartoitukset, lääkerobottien täyttäminen, asiakkaiden ruokahuolto, teknologisten laitteiden asennus, autojen huoltokäynnit ja apuvälineiden kuljetus. Työ on päivätyötä ja osa-aikatyö on mahdollista.

Meillä:

  • Pääset tekemään työssäsi asioista mistä pidät ja missä olet hyvä
  • Saat aina apua ja tukea työkavereiltasi - meillä et jää työssäsi yksin
  • Ilmapiiri ja työyhteisö on myönteinen
  • Älä junnaa paikallasi - Meillä saat kehittää ja kehittyä
  • Olet asiakkaan arvostama.
Tähän tehtävään ei vaadita koulutusta tai kokemusta, tehtävään perehdytetään. Tärkeintä on positiivinen asenne, oma-aloitteisuus, asiakaslähtöisyys, halu oppia ja kunnioitus sekä arvostus ikäihmisiä kohtaan. Ajokortti on välttämätön.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Tehtävän peruspalkka on 1940,76 €/kk ja lisäksi mahdolliset lisät osaamisen mukaan.

Tehtäviä haetaan sähköisesti 10.7.2022 mennessä.

Kysy lisätietoja palvelupäällikkö Minna Penttiseltä sähköpostitse minna.m.penttinen@siunsote.fi tai p. 013 330 6105.

Joensuussa 21.6.2022.

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb