test

Kotiavustajan kesälomansijaisuuksia, Kolpene, Rovaniemi

Ansök senast  1.7.2024 15:00

Oletko sinä etsimämme puhtaanapidon ammattilainen tai alan opiskelija? Tule meille töihin kotiavustajaksi Kolpeneelle Rovaniemelle!

Haemme kotiavustajan kesälomansijaisuuksiin (1-4kk) työntekijöitä Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskuksen pitkä- ja lyhytaikaisen kuntoutuksen yksiköihin Mäntyrinteelle, Luotoon ja Vuomaan.

Kesäsijaisuutemme tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustua kotiavustajan työhön vammaispalveluissa. Otamme ilolla vastaan reippaita puhtaanapidon ammattilaisia, opiskelijoita tai työstä kiinnostuneita. Sijaisuuksia on useita ja työn aloittamisajankohdat vaihtelevat.
Tarjoamme sinulle monipuolisen työn virkeässää työyhteisössä. Meillä pääset vaikuttamaan työvuorosuunnitteluun ja tuemme työ- ja yksityiselämän yhteensovittamista työaikajoustoilla.

Työ sisältää puhtaanapidon- ja ruokapalvelutehtäviä. Sinulla on mahdollisuus päästä kasvattamaan ammattitaitoasi ja saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi henkilökunnaltamme. Meillä on hyvä moniammatillinen työyhteisö. Voit valita työskentelypaikan oman kiinnostuksesi mukaan.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen sekä voimassa olevien säännösten mukaisesti. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Kiinnostuitko, haluamme kuulla sinusta lisää!

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa. Hakuaikaa on jatkettu 1.7.2024 saakka. Tehtävää jo aiemmin hakeneiden hakemukset huomioidaan valintoja tehtäessä.

Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskus on vuonna 2023 laatusertifioitu yksikkö.
Meitä voit seurata Facebook: Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskus, Instagram: kolpene_


Läs mer

https://lapha.fi
https://kolpene.fi

Kontaktuppgifter

Tiedustelut:

Varahenkilöstön palveluvastaava Nina Joutsen nina.joutsen@lapha.fi 040 -168 7304

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Läs om arbetsgivare