Skip to main content
test
Kotihoidon esihenkilö, Suutarila 1 lähipalvelualue - Social-och hälsovårdssektorn

Haemme koillisen kotihoitoyksikön Suutarila 1 lähipalvelualueelle kotihoidon esihenkilöä vakinaiseen toimeen.

Haemme koillisen kotihoitoyksikön Suutarila 1 lähipalvelualueelle kotihoidon esihenkilöä vakinaiseen toimeen. Entinen pitkäaikainen esihenkilömme siirtyy kotihoidon uuteen keskitettyyn yksikköön. Etsimme kokeneeseen, aktiiviseen ja osaavaan esihenkilöjoukkoomme osaajaa, jolla on kiinnostusta ja osaamista kotihoidon sisällön kehittämiseen sekä kuntoutumista tukevan hoitotyön kehittämiseen.

Vastaat työssäsi oman lähipalvelualueesi, Suutarilan, kotihoidon asiakkaiden laadukkaasta hoidon toteutumisesta ja kehittämisestä yhdessä alueesi motivoituneen ja kokeneen henkilöstön kanssa. Tiimisi koostuu vuoden 2024 alussa vastaavasta sairaanhoitajasta, kolmesta sairaanhoitajasta ja 19 lähihoitajasta. Lähipalvelualueen henkilöstön työhyvinvointi ja osaamisen vahvistaminen ovat myös tärkeä osa työtäsi. Suutarilan lähipalvelualueen ehdoton vahvuus on itseohjautuvuus ja erittäin hyvä yhteishenki, mitkä ovat edesauttaneet alueen hyvien tulosten saavuttamisessa.

Odotamme sinulta itsenäistä työotetta, kehittämismyönteisyyttä ja aktiivista kotihoitotyön kehittämishalukkuutta ja positiivista asennetta. Myös kyky pitkäjänteiseen työskentelyyn ja muutosjohtajuuteen nopeasti muuttuvissa tilanteissa ovat vahvoja avuja tehtävän ansiokkaassa hoitamisessa.

Kotihoitotyö ja kotihoidon esihenkilötyö on paikka, jossa on mainiot mahdollisuudet kehittää ja kehittyä, kokeilla, innostua uudesta ja testata myös uusia palvelun tuottamistapoja; mm. etähoidon ja erilaisten digitaalisten palvelujen osalta yhdessä kollegoidesi, alueesi työntekijöiden ja moniammatillisen tiimin kanssa. Täällä voit hyödyntää osaamistasi ja laajentaa sitä edelleen erilaisten mielenkiintoisten tehtävien ja projektien kautta. Varmistamme osallesi perehdyttämisen parhaalla mahdollisella tavalla kokeneiden kollegamentoreiden kanssa.

Suutarilan lähipalvelualue sijaitsee Helsingin koillisella alueella osoitteessa Iltatähdenkuja 1-3.

Haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä hakuajan kuluessa ja yksilöhaastattelut pidetään 14.12.2023 klo 9.00-11.00 välisenä aikana Kallion virastotalossa.

Kelpoisuusehto:

Terveystieteiden maisterin tutkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto, joka sisältää kehittämis- ja johtamisopintoja vähintään 30 op. Erikoissairaanhoitajan vanhamuotoinen tutkinto tai soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamiskoulutuksella.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme kokemusta esihenkilötyöstä ja kotihoidosta.

Luemme eduksi:

Arvostamme lisäksi kokemustasi muutosjohtamisesta, valmentavasta työotteesta, Lean-osaamisesta ja RAI- toimintakykymittarin käytöstä.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoitopäällikkö Eeva Sandelin (21.-29.11.2023 klo 11.00-12.00 välisenä aikana)
Puh. 050 361 6221, eeva.sandelin@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Koillinen kotihoitoyksikkö

Tuotamme hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille vahvalla osaamisella ja yhteistyöllä. Olemme yksi Suomen suurimmista sote- ja pelastuspalveluiden tuottajista, ja meillä työskentelee yli 15 000 aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaista. Rakennamme yhdessä parempaa kaupunkia, jossa jokainen voi elää hyvää elämää.

Me sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset haluamme olla helsinkiläisten apuna ja tukena eri elämänvaiheissa: olemme kanssakulkijoina niin neuvolaikäisille, lapsille, nuorille, aikuisille, perheille kuin ikääntyneillekin. Teemme merkityksellistä työtä tarjoamalla yhdenvertaiset ja laadukkaat hyvinvointia ja terveyttä tukevat palvelut.

Tähtäämme ensiluokkaiseen henkilöstökokemukseen, ja tavoitteenamme on henkilöstön työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden varmistaminen. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat monipuoliset työtehtävät, hyvä työilmapiiri ja mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen sekä oman työn kehittämiseen. Esihenkilötyötä tukemalla edistämme jokaisen työntekijämme menestymistä työssään.

Seuraa meitä somessa @stadinsoterekry ja @stadinbrankkari.


Osoite: Iltatähdenkuja 1-3, 00740 Helsinki

Rekommenderade jobb