Skip to main content
test

Haemme SAIRAANHOITAJIA JA LÄHIHOITAJIA Keiturin Soten kotihoitoon KESÄSIJAISIKSI.

Keiturin Sote Oy on Pirkanmaan hyvinvointialueella toimiva in-house osakeyhtiö. Tuotamme sote-palveluja Virtain ja Ruoveden alueella. Haemme ikäihmisten kotiin vietäviin palveluihin sairaanhoitajia ja lähihoitajia kesälomien sijaisuuksiin. Keiturin Soten kotihoidossa työskentelee huumorintajuinen, reilu, innokas, innovatiivinen ja iloinen moniammatillinen työyhteisö. Meidän kommelluksia voit seurata Tik Tokissa Virtain kotihoito.

Työ tapahtuu sekä asiakkaan kotona, että etähoivana kotihoidon toimistolta koko yhteistoiminta-alueella. Työtehtäviäsi ovat pääasiassa sairaanhoidolliset ja perushoidolliset tehtävät, kuten asiakkaan hygieniasta, ravitsemuksesta, arkikuntoutuksesta ja lääkehoidosta huolehtimista, verinäytteiden ottoa ja lääkärin konsultaatiota.

Työssäsi tarvitaan tietoteknistä ja lääkehoidon osaamista sekä itsenäistä ja rohkeaa päätöksentekokykyä. Ajokortti ja oman auton käyttö on välttämätöntä, mutta meillä on tarvittaessa myös työnantajan puolesta autoja työajoon.

Toivommme, että olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta, sekä tarttua haasteisiin. Työssäsi tarvitset hyvää paineensietokykyä. Yhteistyö asiakkaan, läheisten, asiakasohjauksen, oman arviointitiimin ja kotihoidon tiimien kanssa on vahvaa ja siksi työ edellyttääkin sinulta hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja.

Sinulta odotamme hakemastasi tehtävästä riippuen lähihoitajan tai sairaanhoitajan koulutusta tai loppuvaiheen opintoja. Arvostamme kokemusta ikäihmisten hoidosta ja kotihoidon työstä. Eduksi katsomme digiosaamisen etähoivapalveluista. RAI osaaminen on välttämätöntä, mutta tarvittaessa saat koulutusta ja ohjausta.

Meillä tuetaan työntekijöiden työssä jaksamista ja meillä on käytössä mm. Smartum-etu, työnantajan tukema liikuntamahdollisuus työajan puitteissa, yhteistä tyhy-toimintaa, jne. Meillä noudatetaan Avainta-työehtosopimusta ja palkkaus määräytyy Avainta-työehtosopimuksen mukaan. Kotihoidossa tehdään työtä kolmessa vuorossa.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja. Lääkehoidon osaaminen tulee osoittaa voimassa olevalla LOVe-todistuksella. LOVe-luvan voi tarvittaessa suorittaa työsuhteen alussa.

Tule mukaan uudistuvaan kotihoitoomme ja liity mukaan osaksi mahtavaa työyhteisöämme! Tarjoamme kehittyvän työn, jossa sinun on mahdollisuus vaikuttaa, kehittää ja myös itse kehittyä työssäsi.

Mikäli kiinnostuit, kysy lisää ja lähetä hakemuksesi Kuntarekryssä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn aloituksesta voimme sopia. Avustamme tarvittaessa asunnon hankinnassa.

Lisätietoja antaa kotihoidon esihenkilö Minna Pentinmäki, p. 044 715 1015, sp.minna.pentinmaki@keiturinsote.fi

Lisätietoja

http://www.keiturinsote.fi/tietoa-meista
https://www.esitteemme.fi/keiturin_sote/WebView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa kotihoidon esihenkilö Minna Pentinmäki, p. 044 715 1015, sp.minna.pentinmaki@keiturinsote.fi

Lisätietoja

Keiturin Sote Oy

Keiturin Sote Oy järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut Virrat-Ruovesi alueella. Keiturin Sotessa työskentelee n. 500 sote-alan osaajaa. Työyhteisössämme jokaisen työntekijän avoin ja positiivinen kehittämisasenne sekä halu ja kyky toimia rakentavalla tavalla yhteistyössä työtovereiden ja esimiesten kanssa on tärkeää. Työyhteisössämme pidämme tärkeänä avointa vuorovaikutusta, aitoa asiakaslähtöisyyttä, luottamusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään.


Osoite: Sipiläntie 3, 34800 Virrat

Rekommenderade jobb