Kotihoidon lähihoitaja (4 kpl) - Naantalin kaupunki

Kotihoidon lähihoitaja (4 kpl)

Naantalin kaupungin hoito- ja vanhuspalveluiden tehtäväalueella on haettavana

Neljä (4) lähihoitajan vakituista toimea.

Toimen ensisijainen sijoituspaikka: kotihoito. Etsimme motivoituneita, työhön sitoutuneita, hyvän ammattitaidon omaavia lähihoitajia kotihoitoon (neljä toimea). Edellytämme valittavilta hoitajilta hyviä tiimityöskentelyn taitoja, vuorovaikutustaitoja ja kykyä joustavuuteen. Arvostamme erityisosaamista tai kokemusta erilaisten vastuualueiden hoidosta (esimerkiksi kokemusta toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä, kirjaamisesta ja työvuorosuunnittelusta).

Työ kotihoidossa on monipuolista perushoidosta sairaanhoidollisiin työtehtäviin. Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, moniammatillisen tiimin tuen ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä yksikkömme toimintaa. Kotihoidon hoitaja työskentelee aamu- ja iltavuoroissa viikon jokaisena päivänä. Hoitajan työtehtävät sijoittuvat asiakkaiden palvelutarpeiden mukaisesti saariston ja/tai kaupungin keskustan alueelle.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 30.9.2019. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai vastaava aikaisempi tutkinto. Työ edellyttää ajokorttia, oman auton käyttöä ja hygieniapassia.

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta 22.7.2019 klo 15 mennessä, osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi. Mahdolliset paperihakemukset kaupungin kirjaamoon, os. Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali
Lisätietoja: osastonhoitaja Hannele Saarinen puh. 050 33 02453 tai hannele.saarinen(at)naantali.fi

Sosiaali- ja terveyspalvelut, Hoito- ja vanhuspalvelut, Kotihoito
Osoite: Naantali, 21100 Naantali

Naantali – paras paikka elää, viihtyä ja tehdä työtä. Naantalin kaupunki on kasvava ja vetovoimainen 19000 asukkaan saaristokaupunki, jossa työskentelee noin 1300 työntekijää. Naantali on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan