test

Kotihoidon päällikkö, Ilmajoen kotihoito

Hakuaika päättyy  1.2.2023 14:00

Oletko kiinnostunut monipuolisesta ja antoisasta johtamistyöstä mukavassa työyhteisössä?

Tule mukaan kehittämään ikäihmisten kotihoidossa tehtävää työtä. Haemme joukkoomme kotihoidon päällikköä lähiesihenkilöksi Ilmajoen kotihoitoon. Meillä saat kehittyä ja kehittää työtä yhdessä työyhteisön ja muiden ikäihmisten palvelujen esihenkilöiden kanssa. Saat vastuuta ja monipuolisen työn, jossa asiakas on meille sydämen asia. Arvostamme hoitajiemme ammattitaitoa. Kotihoidon päällikkönä johdat ja kehität kotihoidon hoitotyötä tavoitteiden mukaisesti. Huolehdit, että yksikön toiminta on laadukasta ja toimintastrategian mukaista. Toivomme, että haluat olla mukana kehittämässä asiakaslähtöisiä palveluita.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen esihenkilötyöstä sekä ikäihmisten palvelujen johtamisesta ja kehittämisestä. Arvostamme positiivista asennetta, hyviä yhteistyö-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, kehitysmyönteisyyttä, talousosaamista sekä motivoitunutta otetta työhön.

Tehtävän kelpoisuusehtona on alalle soveltuva sosiaalihuollon tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto täydennettynä riittävillä johtamisen ja/tai hallinnon opinnoilla.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Palvelusuhteen täytössä noudatamme koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen
viran vastaanottamista.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Seinäjoki 18.1.2023

ETELÄ-POHJANMAAN HYVINVOINTIALUE

Kotihoidon palveluyksikköjohtaja Riikka Saarinen
puh. 044 790 2459
kotihoidon palvelualuejohtaja Katri Nikkola
puh. 0503717368
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)hyvaep.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Tutustu työnantajaan