Skip to main content
test
Kotihoidon palveluesihenkilö - Suonenjoen kaupunki

KOTIHOIDON PALVELUESIHENKILÖ

Tule meille kotihoidon palveluesihenkilön virkaan!

Etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Suonenjoen vanhuspalveluista joka päivä vieläkin paremman.

Suonenjoen kaupunki järjestää kotihoidon palveluja omana toimintanaan sekä palvelusetelillä. Vuoden 2023 alusta olemme osa Pohjois-Savon hyvinvointialuetta.

Kotihoidon palveluesimies on vanhuspalveluiden johtoryhmän jäsen.
Kotihoidon palveluesimiehen vastuulla on kotihoidon johtaminen sosiaalihuoltolain ja vanhuspalvelulain mukaisesti sekä kaupungin strategian ja sosiaalilautakunnan toimintalinjausten mukaisesti. Työtehtäviisi kuuluu mm. kotihoidon laadun, talouden ja tuloksellisuuden seuraaminen ja arviointi sekä seurantatietojen raportointi vanhuspalvelupäällikölle, joka on esimiehesi.
Kotihoidon palvelualueen asiakaspalautteen kerääminen, vastaanottaminen, käsittely ja mahdollisesti tarvittavat toimenpiteet sekä palvelutarpeen arviointiin osallistuminen ja palvelupäätösten tekeminen asiakkaille sekä laskutus kuuluvat myös kotihoidon palveluesimiehen virkatehtäviin.

Kotihoidon palveluesimiehenä vastuullasi on henkilöstöhallinto ja työvuorosuunnittelu sekä kotihoidon toiminnallisen arjen kehittäminen. Pidämme tärkeänä työhyvinvointijohtamista ja kehittämistä kotihoidossa. Kotihoidon palveluesimiehen tehtävän hoitaminen edellyttää määrätietoista työotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviin vuorovaikutustaitoihin erilaisissa verkostoissa.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on sosiaalihuoltolain § 46 a mukainen pätevyys ja laillistus tehtävään. Luemme eduksi johtamiskoulutuksen ja - kokemuksen sekä työkokemuksen vanhuspalveluista.

Virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Huolehdimme myös rokotesuojastamme. Virka tulee ottaa vastaan viimeistään 1.12. 2022 tai sopimuksen mukaan.

Työaika on 38,25h/viikko. Käytössämme on liukuva työaika.

Palkka on 3140,43 €/kk sekä mahdolliset henkilökohtaiset lisät. Työsuhde-edut ja -ehdot SOTE-sopimuksen mukaisesti.

Hakemukset Kuntarekryn kautta 25.9.2022 klo 22.00 mennessä. Hakiessasi varauduthan haastatteluun, joka pidetään Suonenjoella Sairaalapolku 5:n neuvotteluhuoneessa 28.9.22 klo 14-16.00

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat vanhuspalvelupäällikkö Arja Eeva puh. 0405146549, arja.eeva@suonenjoki.fi
ja sosiaalijohtaja Eija Komulainen puh. 0400 575184 eija.komulainen@suonenjoki.fi

Lisätietoja

Suonenjoen kaupunki, Sosiaalitoimi, Vanhusten palvelut, Kotipalvelu

Suonenjoki on Suomen herkullisin kunta ja itseoikeutettu mansikkapääkaupunki, joka tarjoaa laadukkaat peruspalvelut kuntalaisille ja erinomaiset mahdollisuudet viihtyisään asumiseen ja vapaa-ajan viettoon.

Työnantajana Suonenjoen kaupunki tarjoaa mielenkiintoisia ja sopivan haastavia työtehtäviä eri työyksiköissä. Kaupunkistrategian mukaisesti rohkeus, yhteistyö ja vastuullisuus näkyvät arjessamme. Huolehdimme niin työntekijöiden ammatillisen kasvun mahdollisuuksista kuin hyvinvoinnista; kaupungin työntekijänä pääset maksutta vuonna 2021 valmistuneeseen Lintharjun Liikuntakeskukseen, liikuntaneuvojalle ja Sisä-Savon kansalaisopiston kurssille.

Suonenjoki sijaitsee Ysitien varressa noin 40 km Pieksämäeltä, 50 km Kuopiosta ja 100 km Jyväskylästä. Junat ja linja-autot liikennöivät päivittäin, eli liikkuminen paikkakuntien välillä onnistuu mainiosti.

Tutustu ja ihastu Suonenjokeen osoitteessa www.suonenjoki.fi


Osoite: Sairaalapolku 5, 77600 Suonenjoki
Suonenjoen kaupunki - Rökfri arbetsplats Suonenjoen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb