test

Kotihoidon palveluesimies, Kotihoito Kupittaa

Hakuaika päättyy  7.2.2023 14:00

Etsimme juuri sinua, vanhustyön ja johtamisen ammattilainen, ottamaan haltuun kotihoidon lähijohtajan tehtävän Kupittaan kotihoidossa, ikääntyneiden palveluluissa alueella 8 (Turku eteläinen).

Haemme lähijohtajaa, jolla on innokkuutta johtaa kotihoidon toimintaa yhä paremmaksi, ikäihmisten tarpeita vastaavaksi, henkilöstön työhyvinvointi huomioiden. Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä, asiakastyytyväisyyskyselyn kouluarvosana oli 8,45.

Palveluesimiehenä toimit lähijohtajana kotihoidon alueella noin 25-30 työntekijälle ja vastaat 100-120 asiakkaan palveluiden tuottamisen johtamisesta. Vastaat omalta osaltasi alueen toiminnasta, taloudesta ja henkilöstön johtamisesta sekä omavalvontasuunnitelman mukaisen, laadukkaan ja turvallisen toiminnan toteutumisesta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai soveltuva aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi hakijalta edellytetään alan tuntemusta, vahvaa johtamistaitoa ja paineensietokykyä. Lisäksi hakijalta edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävä edellyttää kykyä ottaa vastuuta, sietää keskeneräisyyttä, hallita laajoja kokonaisuuksia ja toimia rakentavasti monimuotoisessa yhteistyöverkostossa.

Eduksi luetaan aikaisempi kokemus kotihoidosta, vanhustyöstä ja hoitotyön johtamisesta.

Perehdytys tehtävään suunnitellaan osaamisesi mukaan. Työn aloitusajankohdasta voidaan sopia.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Kotihoidon päällikkö Anne Ojanto: p. 040 546 4561/anne.ojanto@varha.fi
Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella VSHVA, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät Tutustu työnantajaan