Kotihoidon sairaanhoitaja

Auran kunnan kotihoidossa on avoinna sairaanhoitajan äitiys- ja vanhempainloman sijaisuus ajalla 1.10.2020- 14.8.2021. Hakuaikaa on jatkettu 28.9.2020 klo 16 saakka. Kaikki tähän asti sairaanhoitajan paikkaa hakeneet huomioidaan hakuprosesissa.

Kotihoidon sairaanhoitaja tekee päivätyötä ma-pe. Sairaanhoitaja vastaa kotihoidon asiakkaiden sairaanhoidosta. Hän tekee yhteistyötä lääkärin, asiakkaan hoitoverkostoon kuuluvien tahojen ja kotihoitotiimin kanssa. Kotihoidon sairaanhoitaja osallistuu asiakkaiden kokonaisvaltaiseen hoitoprosessiin ja käytännön sairaanhoitotyöhön heidän kotonaan. Sairaanhoitaja toimii lisäksi kotihoidon hoitotyön suunnittelu- ja työnjakotehtävissä.

Haemme kehittämismyönteistä, yhteistyökykyistä, hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa, itsenäiseen työhön kykenevää sekä joustavaa sairaanhoitajaa positiiviseen joukkoomme. Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen pätevyys. Työaikamuoto on jaksotyöaika. Edellytämme työkokemusta kotihoidon työstä sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Koeaika on 3 kk.

Lisätietoja

http://www.aura.fi

Tutustu työnantajaan

Avopalvelun ohjaaja, Ulla-Maija Haapalainen, puh. 040 5073492, ulla-maija.haapalainen@aura.fi

Auran kunta
Osoite: Nikkarinkuja 8, 21380 Aura

Auran kunta sijaitsee keskellä idyllistä Aurajoen kansallismaisemaa. Aurassa voit tutustua alueen historiaan paikkakunnan monissa museoissa tai tehdä ostoksia monipuolisessa ja vilkkaassa liikekeskuksessa.

Vapaa-aikapalvelut tarjoavat kuntalaisille monipuolisia harrastamisen mahdollisuuksia. Vapaa-aikapalveluihin kuuluvat kulttuuri-, liikunta-, ja nuorisopalvelut.