Kotihoidon sairaanhoitaja

Haemme kotihoidon keskustan alueelle sairaanhoitajan sijaista 30.4.2021 asti.

Kotihoidossa yhdistyvät kotipalvelu ja kotisairaanhoito. Tuotamme kotiin annettavia palveluja asiakkaan toimintakyvyn tukemiseksi, perushoidosta saattohoitoon. Viemme asiakkaille kotiin ammattitaidolla toteutettuja palveluja ja mahdollistamme heidän asumisensa omissa kodeissaan.

Uudenkaupungin kotihoito muodostuu kolmesta kotihoidon alueesta. Sairaanhoitajat, lähihoitajat ja kodinhoitajat tekevät päivittäin yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa. Asiakaskäynnit toteutetaan pääasiassa yhden työntekijän voimin, mutta puhelimitse ovat konsultoitavissa lääkärit, fysioterapeutit ja tiimin muut hoitajat. Työssä asiakaskäynneillä käytämme mobiililaitteita ja potilastietojärjestelmänä on käytössämme Mediatri. Kirjaamisen menetelmänä on rakenteinen kirjaaminen.

Kotihoidossa on käytössä jaksotyöaika. Työvuorosuunnittelussa toteutetaan autonomista työvuorosuunnittelua.

Haastattelutilanteessa tarkistamme Valviran rekisteröinnin. Käytännön työtä tehdessä on edellytyksenä ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön, huomioimme kuitenkin muutkin hakijat. Voimassa olevat Love-tentit ja ensiapukoulutukset ovat eduksi, mutta eivät välttämättömät.

Pätevyysvaatimuksena laillistettu sairaanhoitaja.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja vs. palvelualueen esimies Sari Mykrä,
puh. 040 685 0962.
E-mail: etunimi.sukunimi@uusikaupunki.fi

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Vanhustyö
Osoite: Sairaalakatu 6, 23500 Uusikaupunki

UUSIKAUPUNKI on noin 15 700 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi. Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksen vanhuspalvelut on saanut SHQS-laaduntunnustuksen.