Kotihoidon sairaanhoitaja

Haemme Uudenkaupungin kotihoidon itäiselle alueelle sairaanhoitajaa sijaisuuteen ajalle 1.4.-31.8.2021. Mahdollisuus tehdä arkityötä.

Kotihoidossa yhdistyvät kotipalvelu ja kotisairaanhoito. Tuotamme kotiin annettavia palveluja asiakkaan toimintakyvyn tukemiseksi, perushoidosta saattohoitoon. Viemme asiakkaille kotiin ammattitaidolla toteutettuja palveluja ja mahdollistamme heidän asumisensa omissa kodeissaan.

Uudenkaupungin kotihoito muodostuu kolmesta kotihoidon alueesta. Sairaanhoitajat, lähihoitajat ja kodinhoitajat tekevät päivittäin yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa. Asiakaskäynnit toteutetaan pääasiassa yhden työntekijän voimin, mutta puhelimitse ovat konsultoitavissa lääkärit, fysioterapeutit ja tiimin muut hoitajat. Työssä asiakaskäynneillä käytämme mobiililaitteita ja potilastietojärjestelmänä Mediatria. Kirjaamisen menetelmänä on rakenteinen kirjaaminen.

Kotihoidossa on käytössä jaksotyöaika. Työvuorosuunnittelussa toteutetaan autonomista työvuorosuunnittelua.

Haastattelutilanteessa tarkistamme Valviran rekisteröinnin. Käytännön työtä tehdessä on edellytyksenä ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön, huomioimme kuitenkin muutkin hakijat. Voimassa olevat Love-tentit ja ensiapukoulutukset ovat eduksi, mutta eivät välttämättömät.

Pätevyysvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitaja.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

palveluesimies Maria Kalliola, puh. 040 683 5529
etunimi.sukunimi@uusikaupunki.fi

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Ikäihmisten palvelut
Osoite: Sairaalakatu 6, 23500 Uusikaupunki

UUSIKAUPUNKI on vuonna 1617 perustettu nuorekas ja aktiivinen noin 15 500 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta.

Uudessakaupungissa on erittäin hyvät liikuntamahdollisuudet, kuten kilometrin mittainen hiihtoputki, SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu, useita kuntosaleja, lenkkipolkuja, 18-reikäinen golfkenttä, uimahalli ja paljon muuta. Myös kulttuurielämä on elävää. Uudessakaupungissa on teatteri, useita gallerioita, elokuvateatteri, lukuisia musiikkitapahtumia, kirjasto, musiikkiopisto ja monialainen Vakka-Suomen kansalaisopisto. Meillä on myös erinomaiset varhaiskasvatuspalvelut, koulut, lukio sekä ammattiopisto. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi.

Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Sosiaali- ja terveyspalveluille on myönnetty SHQS laaduntunnustus.

Suggested jobs