Skip to main content
test
Kotihoidon sairaanhoitaja - Uudenkaupungin kaupunki

Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Kotihoidossa yhdistyvät kotipalvelu ja kotisairaanhoito. Tuotamme kotiin annettavia palveluja asiakkaan toimintakyvyn tukemiseksi perushoidosta saattohoitoon. Viemme asiakkaille kotiin ammattitaidolla toteutettuja palveluja ja mahdollistamme heidän asumisen omissa kodeissaan. Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on monipuolista. Tehtäviin kuuluu mm. päivittäisten lääkärinmääräysten toteuttaminen, asiakkaiden sairaanhoidollinen vastuu yhdessä lääkärin kanssa ja sairaanhoidollisen osaamisen jakaminen työyhteisössä.

Uudenkaupungin kotihoito muodostuu kolmesta kotihoidon alueesta. Sairaanhoitajat, lähihoitajat ja kodinhoitajat tekevät päivittäin yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa. Asiakaskäynnit toteutetaan pääsääntöisesti yhden työntekijän voimin, mutta puhelimitse ovat konsultoitavissa lääkärit, fysioterapeutit ja alueen muut hoitajat. Asiakaskäynneillä käytämme mobiililaitteita apunamme ja potilastietojärjestelmänä käytössämme on Mediatri.

Toivomme Sinulta
-luotettavuutta
-hyviä yhteistyötaitoja
-toisen ihmisen kunnioittamista

Lupaamme Sinulle
-autonomisen työvuorosuunnittelun
-yhteisöllisen työyhteisön
-työterveyshuollon palvelut
-mahdollisuuden kehittää omaa osaamista

Kotihoidossa on käytössä jaksotyöaika ja työvuorosuunnittelussa toteutetaan autonomista työvuorosuunnittelua. Sairaanhoitajan työaika keskittyy pääasiassa arkiaamuvuoroihin.

Pätevyysvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitaja.
Haastattelutilanteessa tarkistamme Valviran rekisteröinnin ja tutkintotodistuksen.

Käytännön työtä tehdessä edellytyksenä on ajokortti ja oman auton käyttö, huomioimme kuitenkin muutkin hakijat.
Voimassa olevat Love-tentit ja ensiapukoulutukset ovat eduksi, mutta eivät välttämättömät.

Tehtävän hakuaikaa jatkettu.

Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon palveluyksikön esimies Briitta Lehtilä, p. 050 501 2820 tai palveluesimies Laura Kirkkomäki, puh. 040 683 5529
etunimi.sukunimi@uusikaupunki.fi

Lisätietoja

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Ikäihmisten palvelut

UUSIKAUPUNKI on vuonna 1617 perustettu nuorekas ja aktiivinen noin 15 500 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta.

Uudessakaupungissa on erittäin hyvät liikuntamahdollisuudet, kuten kilometrin mittainen hiihtoputki, SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu, useita kuntosaleja, lenkkipolkuja, 18-reikäinen golfkenttä, uimahalli ja paljon muuta. Myös kulttuurielämä on elävää. Uudessakaupungissa on teatteri, useita gallerioita, elokuvateatteri, lukuisia musiikkitapahtumia, kirjasto, musiikkiopisto ja monialainen Vakka-Suomen kansalaisopisto. Meillä on myös erinomaiset varhaiskasvatuspalvelut, koulut, lukio sekä ammattiopisto. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi.

Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Sosiaali- ja terveyspalveluille on myönnetty SHQS laaduntunnustus.


Osoite: Sairaalakatu 6, 23500 Uusikaupunki

Rekommenderade jobb