test

Kotihoidon sijais- ja keikkatyöt (Keski-Suomen hyvinvointialue)

Ansök senast  29.12.2023 15:45

Kotihoitossa työ on merkityksellistä ja palkitsevaa. Pääset jakamaan erityisiä hetkiä asiakkaiden kanssa ja vaikuttamaan myönteisesti heidän elämänlaatuunsa.

Haemme joustavasti eripituisiin sijaisuuksiin ja keikkatöihin kotihoidon alueille

LÄHIHOITAJIA, SAIRAANHOITAJIA JA HOIVA-AVUSTAJIA

Miksi sijaisuus ja keikkatyö? Sijaisena saat itse vaikuttaa työvuoroihisi, sijaisuuksien pituuksiin sekä yksiköhin, joissa haluat työskennellä. Sijaisuus antaa tilaa elämän muille osa-alueille ja suunnitelmille. Voit tutustua vapaasti eri kotihoidon yksiköihin ja kerätä tärkeää kokemusta hoitotyöstä.

Tarjoamme töitä ympäri Keski-Suomen.

Miten prosessi etenee? Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omat toiveesi mm. kotihoidon alueen suhteen. Tarvittaessa autamme sinua myös kartoittamaan hyvinvointialueen avoimia työmahdollisuuksia. Tämän jälkeen saat rekrytoinnista yhteydenoton, jossa toiveita vielä tarkennetaan ja mahdolliset luvat tarkastetaan.

Hoiva-avustajan tehtävissä kelpoisuusehtona on kasvun ja osallisuuden edistämisen ja ikääntyvien osallisuuden edistämisen tutkinnonosien suorittaminen.

Lähihoitajan tehtävien kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto.

Sairaanhoitajien tehtävissä kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan AMK-tutkinto tai vastaava aiempi opistotason tutkinto.

Huomioimme haussa myös lähi- ja sairaanhoitajaopiskelijat.

Valmistuneella lähi- tai sairaanhoitajalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta. Suositeltavaa on suorittaa ajantasainen lääkehoitosuunnitelman mukainen lääkehoidon osaaminen. Tehtävässä edellytetään hygieniapassia.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE- sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä edellytämme tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tervetuloa meille töihin!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää
-
Johanna Savolainen
rekrytointikoordinaattori
p. 040 185 3820
johanna.m.savolainen@hyvaks.fi
-
Sofia Loisti
rekrytointiassistentti
p. 040 352 3599
sofia.loisti@hyvaks.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 11 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!

Läs om arbetsgivare