Kotihoidon sijaisuudet, Etelä-Kymenlaakso

Ansök senast  30.9.2024 23:59

Tule lähihoitajan sijaiseksi kotihoidon monipuolisiin tehtäviin Kotkansaarelle, Länsi-Kotkaan, Karhulaan, Haminaan tai Miehikkälään ja Virolahdelle.

Voit valita hakulomakkeelta, mihin kotihoidon yksikköön kohdennat hakusi. Määräaikaisuuden kesto sovitaan yksilöllisesti tarpeen mukaan.

Lähihoitajana toimit perushoidon asiantuntijana kannustaen, ohjaten ja avustaen asiakasta tämän päivittäisissä toimissa. Tarjoamamme työ on itsenäistä ja asiakkaiden toimintakykyä tukevaa.

Kotihoidossa jokainen päivä on erilainen. Työskentelet palvelualalla, joten motivaatio, hyvä asenne ja vuorovaikutustaidot korostuvat. Meillä on hyväntuulinen tunnelma ja kannustava asenne. Vaikka asiakastilanteisiin menet yleensä yksin, on tukenasi koko kotihoidon moniammatillinen tiimi esihenkilöineen.

Olet kelpoinen sijaisuuksiin, kun sinulla on lähihoitajan tutkinto tai olet opiskellut tutkintoa ja lääkehoidon opinnot. Toivomme, että sinulla on lääkeluvat suoritettuna, mutta on myös mahdollista suorittaa ne heti palvelussuhteen alussa. Ajokortti on työssä välttämätön. Meillä on velvollisuus pyytää yli kolmen kuukauden mittaisissa palvelussuhteissa työntekijää esittämään itsestään rikosrekisteriotteen.

Täytä hakulomakkeemme ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Sovimme työn aloituksesta jokaisen sopivan henkilön kanssa yksilöllisesti.


Läs mer

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kymenlaakson-hyvinvointialue/

Kontaktuppgifter

Tiina Hakonen

rekrytointikoordinaattori

p. 040 595 6921 / tiina.hakonen@kymenhva.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Me Kymenlaakson hyvinvointialueella teemme töitä, että noin 160000 kymenlaaksolaista saa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut. Meitä työskentelee täällä yli 7000. Hyvinvointialueella on työpaikkoja eri alojen ammattilaisille ympäri Kymenlaaksoa. Sinä olet tervetullut mukaan. Katsomme tiukasti tulevaan ja olemme valmiita kehittämään ja kehittymään. ”Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.” Läs om arbetsgivare