test

Kotihoidon sijaisuudet, Etelä-Kymenlaakso

Ansök senast  28.12.2023 23:59

Tule lähihoitajan sijaiseksi kotihoidon monipuolisiin tehtäviin Kotkansaarelle, Länsi-Kotkaan, Karhulaan, Haminaan tai Miehikkälään ja Virolahdelle. Voit valita hakulomakkeelta, mihin kotihoidon yksikköön kohdennat hakusi. Määräaikaisuuden kesto sovitaan yksilöllisesti tarpeen mukaan.

Lähihoitajana toimit perushoidon asiantuntijana kannustaen, ohjaten ja avustaen asiakasta tämän päivittäisissä toimissa. Tarjoamamme työ on itsenäistä ja asiakkaiden toimintakykyä tukevaa.

Kotihoidossa jokainen päivä on erilainen. Vaikka asiakastilanteisiin menet yleensä yksin, on tukenasi moniammatillinen tiimi esihenkilöineen. Odotamme sinulta hyvää asennetta ja aitoa motivaatiota kotihoidon työhön.

Olet kelpoinen sijaisuuksiin, kun sinulla on lähihoitajan tutkinto tai olet opiskellut tutkintoa yli 90osp. Toivomme, että sinulla on lääkeluvat suoritettuna, mutta on myös mahdollista suorittaa ne heti palvelussuhteen alussa. Ajokortti on työssä välttämätön. Tartuntatautilain mukainen rokotussuoja on oltava kunnossa.

Täytä kepeä hakulomakkeemme ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Sovimme työn aloituksesta jokaisen sopivan henkilön kanssa yksilöllisesti.


Läs mer

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kymenlaakson-hyvinvointialue/

Rekrytointikoordinaattori Tiina Hakonen p. 040 595 6921 / tiina.hakonen@kymenhva.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Me Kymenlaakson hyvinvointialueella teemme töitä, että noin 160000 kymenlaaksolaista saa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut. Meitä työskentelee täällä yli 7000. Hyvinvointialueella on työpaikkoja eri alojen ammattilaisille ympäri Kymenlaaksoa. Sinä olet tervetullut mukaan. Katsomme tiukasti tulevaan ja olemme valmiita kehittämään ja kehittymään. ”Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.”

Läs om arbetsgivare