Kotihoidon toimistosihteerin toimi - Naantalin kaupunki

Haemme toimistosihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Naantalin kaupungin kotihoitoon. Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset toimistosihteerin tehtävät, joita ovat esimerkiksi kotihoidon tukipalveluasiakkuuksien hallinnointi ja yhteistyö yrittäjien kanssa, viranhaltijoiden avustaminen erilaisissa valmistelevissa tehtävissä, laskujen asiatarkastus sekä erilaisten ohjelmistojen käyttö.

Tehtävän hoitaminen edellyttää vastuullisuutta, positiivista asennetta, hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä tietotekniikan monipuolista osaamista. Eduksi luetaan sosiaalipalvelujen kuten kotihoidon tuntemus ja kokemus henkilöstöhallintoon liittyvistä avustavista tehtävistä. Toivomme sinulta kykyä sopeutua vaihteleviin tehtäviin, oma-aloitteisuutta ja kehittämismyönteisyyttä sekä stressinsietokykyä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sihteerin ammattitutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto. Toimeen valittavalla on kuuden kuukauden koeaika. Ennen toimen vastaanottamista hakijan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta 18.6.2021 klo 15 mennessä, osoitteessa www.kuntarekry.fi. Mahdolliset paperihakemukset osoitetaan kaupungin kirjaamoon: Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali. Lisätietoja kotihoidon esimieheltä Hannele Saariselta: hannele.saarinen@naantali.fi tai 050 3302 453.

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveyspalvelut, Hoito- ja vanhuspalvelut

Naantali – paras paikka elää, viihtyä ja tehdä työtä. Naantalin kaupunki on kasvava ja vetovoimainen 19000 asukkaan saaristokaupunki, jossa työskentelee noin 1300 työntekijää. Naantali on savuton työpaikka.


Osoite: Naantali, 21100 Naantali
Naantalin kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb