Skip to main content
test
Kotihoidon tukitiimin sairaanhoitaja - Rauman kaupunki

Me Raumalla haluamme, että ikääntyvät asiakkaamme saavat joka päivä parasta mahdollista hoitoa ja kokevat aitoa kohtaamista. Asiakaslähtöisyys on toimintamme peruspilareita.

Olemme ylpeitä monipuolisista ikääntyneiden palvelujen palveluistamme ja rohkeudestamme edelleen kehittää niitä. Ikääntyneiden palvelujen palvelualueelle on myönnetty ISO 9001:2015 standardin mukainen laatusertifikaatti. Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö on Rauman kaupungin tärkein voimavara ja siksi kaupunki haluaa tukea henkilöstön hyvinvointia ja osaamisen kehittämistä. Henkilöstöetuina meillä on käytössä mm. ePassi.

Haluatko olla osana meidän tiimiämme? Oletko iloinen, sosiaalinen ja ulospäinsuuntautuva / reipas ja toimeen tarttuva sekä kiinnostunut työstä ikääntyneiden parissa? Silloin olet hakemamme henkilö. Jos haluat tehdä merkityksellistä työtä, älä epäröi, vaan laita hakemus tulemaan. Haluamme Sinut joukkoomme vahvistamaan raumalaista ikääntyneiden palvelujen ammattilaisten tiimiä.

Haettavana on sairaanhoitajan tehtäviä ensisijaisena sijoituspaikkana kotihoito. Sairaanhoitaja työskentelee tiimissä yhtenä moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Työaikamuotona on jaksotyö ja työ on päivätyötä. Sairaanhoitajan työtehtävä painottuu päihde- ja mielenterveysasiakkaille tarkoitettuun tukitiimiin. Kotihoidon työntekijöiltä edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kehittävää työotetta. Tehtävästä suoriutuminen edellyttää ajokorttia. Edellytämme myös tartuntalain 48a §:n mukaista rokotussuojaa.

Kelpoisuusehtona Laillistettu sairaanhoitajan tutkinto ja Valviran laillistus. Kelpoisuustodistus ja työtodistukset esitettävä mahdollisessa haastattelussa. Kokemus ikääntyneiden palveluissa sairaanhoitajana toimimisesta katsotaan eduksi.

Hakemuksen jättäminen: Ensisijaisesti sähköisesti järjestelmän kautta (www.rauma.fi/rekry). Tarvittaessa hakemuksen voi lähettää kirjallisena osoitteeseen: Rauman sosiaali- ja terveystoimiala, PL 283, 26101 Rauma.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon palvelupäällikkö Päivi Kovanen, puh. 044 793 5257

Lisätietoja

Rauman kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Ikääntyneiden palvelut, Kotihoito

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 2900 työntekijää, joista lähes 1000 työskentelee sosiaali- ja terveystoimialalla. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Steniuksenkatu 4, 26100 Rauma

Rekommenderade jobb