Skip to main content
test
Kotihoidonohjaajan virka - Kittilän kunta

Kittilän kunnassa/vanhus- ja vammaispalveluissa on haettavana kotihoidonohjaajan virka (hakuaikaa on jatkettu).

Hakijoilta edellytetään sosiaali- tai terveydenhuollon opistotason tai ammattikorkeakoulutason koulutusta, kokemusta kotihoidon esimiestyöstä, työvuorosuunnittelusta, talouden suunnittelusta ja seurannasta. Kotihoidonohjaajan viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta, organisointitaitoja, paineensietokykyä ja laajojen asiakokonaisuuksien hallintaa.

Työaika on toimistotyöaika ja tehtäväkohtainen palkka on 2950,15 euroa kuukaudessa. Aloittaminen voidaan sopia erikseen. Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Haastatteluun kutsuttavien tulee esittää alkuperäiset opinto- ja työtodistukset sekä tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukainen todistus soveltuvuudesta. Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärinlausunto sekä esittää nähtäväksi rikosrekisterilain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Virassa on 6 kk:n koeaika. Virkaa aiemmin hakeneet huomioidaan jatkohaussa.

Hakemus tulee jättää 18.7.2022 klo 15:00 mennessä, ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta https://www.kuntarekry.fi (cv on mahdollista liittää liitetiedostona). Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse kirjaamo@kittila.fi tai paperimuotoisena osoitteeseen Kittilän kunta, sosiaali- ja terveyslautakunta, Valtatie 15, 99100 KITTILÄ.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätiedot: hoivapalvelupäällikkö Katja Hietanen, puh. 0400 330 655, katja.hietanen@kittila.fi

Lisätietoja

Kittilän kunta, Sosiaali- ja terveystoimi

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Kunnan lisäksi suurimpia työllistäjiä ovat Levin matkailualue ja kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet.


Osoite: Valtatie 15, 99100 Kittilä

Rekommenderade jobb