Skip to main content
test
Kotihoitaja, Vesilahti - Pirkkalan kunta

Lähihoitaja, oletko kiinnostunut mahdollisista sijaisuuksista kotihoidossa, pidät liikkuvasta työstä ja haluat sovittaa työsi joustavasti omaan elämääsi sopivaksi?

Etsimme kotihoitajia (lähihoitajia) Vesilahden kotihoitoon (Pirkkalan yhteistoiminta-alue) eri pituisiin työsuhteisiin, meillä on myös mahdollisuus tarjota osa-aikaista ja keikkaluonteista työtä.

Toimenkuvaan kuuluvat kotihoidon lähihoitajan tehtävät. Kotihoidon tehtävänä on tarjota hoitoa, hoivaa ja apua itsenäiseen selviytymiseen arjessa. Kotihoidon palveluilla tuetaan asiakkaiden oman elämän hallintaa ja osallisuutta. Lähtökohtana on toimintakyvyn ylläpitäminen ja turvallinen asuminen omassa kodissa. Työ on itsenäistä työtä osana kotihoidon tiimiä. Kotihoidon tiimi työskentelee myös Palveluasumisen yksikössä Vesauskodilla.

Työn hoitaminen edellyttää B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Arvostamme tietoa ja kokemusta ikäihmisten hyvinvoinnin, elämänlaadun ja toimintakyvyn kokonaisvaltaisesta edistämisestä. Työ on monipuolista ja ihmisläheistä hoitotyötä, joka edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä joustavaa työotetta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn lisäksi mukavia työkavereita ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön ja perehdytyksen tehtävään.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto esim. lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 ja asetus 153/2016 tai laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994 ja asetus 564/1994, nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö). Lisäksi edellytämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa (ja että lääkehoitolupa (LOVe) on suoritettu hyväksytysti.) ? Huomioimme myös lähihoitajaopiskelijat, opiskelijalla tulee olla suoritettuna vähintään yksi harjoittelu ikäihmisten parissa.

Työsuhteen koeaika on puolet sijaisuuden kestosta. Työ on 2-vuorotyötä. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Käymme hakemuksia säännöllisesti läpi ja otamme yhteyttä mahdollisen haastattelun sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme työ- ja tutkintotodistukset.

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä hakemus: hae työpaikkaa -linkin kautta.
Hakija huolehtii itse hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon esimies Heta Olas, puhelin: 050 389 5254
Henkilöstöpalvelut, HR-sihteerit, sähköposti: hr-palvelut@pirkkala.fi

Lisätietoja

Pirkkalan kunta

Pirkkala on yli 19 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.

Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – välittäminen, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja luovuus – näkyvät arjessamme.

Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.


Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala
Pirkkalan kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb