Kotitalouden ja terveystiedon aineenopettaja - Pudasjärven kunta

Pudasjärven kaupungin Hyvinvoinnin ja sivistyksen toiminta-alueella on haettavana kotitalouden ja terveystiedon aineenopettajan viransijaisuus ajalle 9.8.2021-22.12.2021 (sijoituspaikkana Hirsikampuksen yhtenäiskoulu).

Me Pudasjärvellä katsomme tulevaisuuteen ja pyrimme jatkuvasti tekemään asiat paremmin. Keskeisiä arvojamme ovat yhteisöllisyys ja avoimuus, luonnonmukaisuus sekä hyvinvointi ja tasa-arvo. Pudasjärvi tarjoaa terveellisen elämän hyvien palveluiden lähellä, maaseutumaisen inspiroivat työ- ja asuinmaisemat sekä upeat harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet ympäri vuoden.

Oletko kiinnostunut merkityksellisestä työstä nuorten parissa mukavassa ja motivoituneessa työyhteisössä Suomen hirsirakentamisen pääkaupungissa? Nyt on tilaisuutesi, sillä Pudasjärven kaupungin Hyvinvoinnin- ja sivistyksen toiminta-alue etsii määräaikaista kotitalouden ja terveystiedon aineenopettajaa. Aineenopettajana pääset työskentelemään Hirsikampuksella, joka on vuonna 2016 toimintansa aloittanut yli 700 oppilaan ja opiskelijan yhtenäiskoulu ja lukio. Maailman suurin hirsikoulu tarjoaa modernin oppimisympäristön, jossa on hyvät puitteet opiskeluun ja yhteistoimintaan. Tilat ovat turvalliset, terveelliset, viihtyisät ja moneen käyttöön muuntuvat.

Kotitalouden ja terveystiedon aineenopettajana opetat luokkia 7-9. Tehtävään kuuluu 17 h kotitalouden ja 5 h terveystiedon opetusta. Tehtävä edellyttää hyviä yhteistyötaitoja sekä myönteistä suhtautumista lapsiin ja nuoriin.

Tarjoamme sinulle tarvittavan perehdytyksen, työvälineet, kannustavan ja osaavan työyhteisön tuen sekä koulutusmahdollisuudet ja laajat työterveyspalvelut. Henkilöstöetuna tarjoamme e-passin (sportti ja kulttuuri ja hyvinvointipalvelut) sekä lounasseteliedun.

Hakemukset lähetetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 30.7.2021 klo 15.00 mennessä. Haastattelut järjestetään Pudasjärven Hirsikampuksella 2.8.-6.8.2021.

Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan harkita myös muuta soveltuvaa taustaa omaavaa henkilöä. Palkkaus ja palvelusuhteen muut ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annettu lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/ 1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote sekä hyväksytty lääkärin todistus terveydentilasta.

Lisätietoja

http://www.pudasjarvi.fi
http://www.hirsikampus.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Janne Salmela 040 6149705 tai vs. apulaisrehtori Juha Pätsi puh. 050 441 7791. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@pudasjarvi.fi

Lisätietoja

Pudasjärven kaupunki, Hyvinvointi- ja sivistystoiminta, Sivistyspalvelut, Esi- ja perusopetus

Pudasjärvi on noin 8000 asukkaan matkailu- ja metsäkaupunki Oulun läänin pohjoisosassa. Pudasjärvi on tunnettu upeista ulkoilumaastoista ja Suomen eteläisimmästä tunturista Iso-Syötteestä. Rajanaapurimme Oulun keskustaan on vain noin tunnin ajomatka luonnonkauniista kaupungistamme. Pudasjärven kaupunki korostaa toiminnassaan paikkakunnan elinvoimaisuuden vahvistamista ja hyvää palvelurakennetta.


Osoite: Nyynäjäntie 5, 93100 Pudasjärvi

Rekommenderade jobb