Skip to main content
test
Kotitalouden päätoiminen tuntiopettaja - Kärkölän kunta

Hyppää mukaan Kärkölän Yhtenäiskoulun uuteen aikaan! Kärkölän Yhtenäiskoulu aloittaa lukuvuonna 2022-23 uudessa koulukokonaisuudessa. 0.-4.-luokat työskentelevät vuonna 2019 käyttöön otetussa Keltasiivessä ja sen yhteyteen valmistuu uusi koulurakennus luokille 6.-9., joka otetaan käyttöön elokuussa 2022. Uuden koulun taakse valmistui uusi liikuntahalli syksyllä 2021.

Tule Kärkölään Yhtenäiskouluun KOTITALOUDEN PÄÄTOIMISEKSI TUNTIOPETTAJAKSI 1.8.2022 alkaen! Haemme joukkoomme positiivista, innokasta ja kehittämismyönteistä sekä yhteistyökykyistä opettajaa. Opetustiloiksi saat juuri valmistuneen koulun uudet kotitalouden tilat ja välineistön. Lisäksi tarjoamme kehittymisorientoituneen työyhteison ja mukavat kollegat. Opetustunteja on 20h/vko.

Kärkölän Yhtenäiskoulu sijaitsee Järvelän kuntakeskuksessa vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä juna-asemalta. Koulussa on yhteensä noin 380 oppilasta vuosiluokilla 0-9 ja opetushenkilöstöä 40.

Viran kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaiset. Hakemukseen on liitettävä kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuna. Alkuperäiset todistukset tulee esittää haastattelun yhteydessä.

Valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 18.5.2022 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.karkola.fi
https://peda.net/karkola/ky

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Petri Kutinlahti

Lisätietoja

Kärkölän kunta, Kasvatus- ja opetustoimiala, Kärkölän Yhtenäiskoulu

Kärkölä on kehittyvä, noin 4 500 asukkaan kunta Päijät-Hämeessä Uudenmaan rajalla. Kunnassa on erinomaiset liikenneyhteydet, korkea työpaikkaomavaraisuus ja monipuolinen elinkeinorakenne. Kärkölä siirtyi vuonna 2018 hallinnossa pormestarimalliin. Kärkölän kunta on savuton ja tuoksuton työpaikka.


Osoite: Opintie 2, 16600 Järvelä

Rekommenderade jobb