Kotitalouden tuntiopettajan tehtävä - Kajana stad

Kajaanin kaupungin perusopetuksessa Keskuskoulussa on haettavana päätoiminen kotitalouden tuntiopettajan tehtävä ajalle 1.8.2019-31.7.2020. Tehtävään sisältyy 7. vuosiluokan luokanvalvojan tehtävä. Peruskorjattu, valoisa kotitalousluokka odottaa reipasta opettajaa!

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, nykyaikaisten opetusvälineiden ja -menetelmien hallintaa sekä kehittävää työotetta.

Kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimusten asetuksen nro 986/1998 mukaiset. Tehtävässä edellytetään kotitalousopettajan pätevyyttä.

Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen OVTES:n mukaisesti. Tehtävään valitun on 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista esitettävä nähtäväksi lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Työnantajan pyytäessä on esitettävä todistus huumausainetestistä. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydetään toimittamaan viimeistään 31.5.2019 klo 15.00 sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi. Postitse lähetettävä hakemus lähetetään osoitteella: Kajaanin kaupunki, kirjaamo, PL 133, 87100.

Läs mer

https://www.kuntarekry.fi/fi/kajaanin-kaupunki-0
https://www.kajaani.fi

Rehtori Marjaana Aapakari, puh. 044 7100 137, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@edukajaani.fi

Kajaanin kaupunki, Sivistystoimiala, Perusopetus
Adress: Väinämöisenkatu 28, 87100 Kajaani

Kajaani on 38 000 asukkaan Kainuun maakuntakeskus. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon. Kajaanin kaupungin 2 000 hengen henkilöstö on osaavaa ja muutosvalmista.
Kajaanin perusopetus tekee hyvää työtä ja näyttää monessa asiassa suuntaa valtakunnallisesti. Pedagogisen kehitystoiminnan innovaatiot jatkavat laadukasta kehitystyötä, jota esimerkiksi erityisopetuksen saralla on Kajaanissa tehty jo pitkään. Kajaanissa koulutuspalvelut ovat helposti saavutettavissa opiskelijan asuinpaikasta riippumatta.

Mer om arbetsgivaren