Skip to main content
test

Olemme vetovoimainen kaupunki sekä uusille asukkaille että yrityksille. Kunnioitamme historiaa, mutta samalla olemme rohkeita uudistajia. Olemme ilmastotyön edelläkävijöitä. Haluamme pitää paikkamme digitaalisen muutoksen kärjessä sekä ylläpitää yhdessä tekemisen meininkiä.

Porvoon kaupungin kaupunkikehitys hakee kotouttamispäällikköä vakituiseen virkaan 3.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kotouttamispäällikön tehtävänä on johtaa ja kehittää kotouttamistyötä ja maahanmuuttajapalveluja hyvässä ja tiiviissä yhteistyössä kaupungin työllisyyspalvelujen kanssa. Kotouttamispäällikön tehtävänä on osaltaan edistää kansainvälisten osaajien sitouttamista ja työllistymistä Porvoon alueella.

Maahanmuuttajapalvelut järjestävät myös kotouttamiseen liittyvät lakisääteiset tehtävät, kuten kiintiöpakolaisten vastaanottotoiminnan. Kotouttamispäällikkö vastaa uuden kotouttamisohjelman valmistelusta ja toimeenpanosta Porvoon alueella. Työ on monipuolista, itsenäistä ja vastuullista.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto ja vankka sosiaalialan osaaminen. Eduksi tehtävässä katsotaan hallintokokemus, esihenkilökokemus sekä maahanmuuttajatyön tuntemus. Palvelujärjestelmien tuntemus sekä näkemykset niiden kehittämistarpeista maahanmuuttajat huomioivaksi edesauttavat tehtävässä menestymistä. Valittavalla henkilöllä tulee olla erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä taito esittää asioita selkeästi. Työssä tarvitaan itsenäistä työotetta.

Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito. Hyvä suullinen ja kirjallinen ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Arvostamme monipuolista kielitaitoa.

Tehtäväkohtainen palkka on 4300 €/kk.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Koeaika on 6 kuukautta.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 15.8.2022 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa-linkin kautta.

Lisätietoja antaa, 1.7. ja 11.7. klo 10-16 välisenä aikana elinkeinopäällikkö Elina Duréault, elina.dureault@porvoo.fi ja puh. +358 40 184 5627

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa, 1.7. ja 11.7. klo 10-16 välisenä aikana elinkeinopäällikkö Elina Duréault, elina.dureault@porvoo.fi ja puh. +358 40 184 5627

Lisätietoja

Kaupunkikehitys

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä. Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb