Skip to main content
test
Kotoutumiskouluttaja - Ammattiopisto Lappia

Lappia-Koulutus Oy hakee suomen kielen S2-kouluttajaa alkukartoituspalveluun / verkkokotoutumiskoulutukseen Raumalle ja Poriin. Työsuhde on määräaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan. Arvioitu palvelussuhteen päättymispäivä on 31.12.2024.

Suomen kielen ja viestintätaitojen kouluttajat täyttävät seuraavat soveltuvuuden vaatimukset:
1. ylempi korkeakoulututkinto
2. perus- ja aineopinnot (60 op) suoritettu joiltakin seuraavista aloista: vähintään 60 op laajuiset perus- ja aineopinnot; suomen kieli, suomi toisena ja vieraana kielenä, suomalais-ugrilainen kielentutkimus (sisältäen soveltuvat suomen kielen opinnot), suomen kieli ja kulttuuri tai finska språket
3. opettajan pedagogiset opinnot (35 ov tai 60 op)
4. vähintään kahden (2) vuoden opetuskokemus kotoutumiskoulutuksesta tai muusta aikuisten maahanmuuttajien opetustyöstä

Suomen kielen ja viestintätaitojen opettajat toimivat Maahanmuuttajien alkukartoituspalvelussa kartoittajina ja heidän osalta vaaditaan kokemus aikuisten maahanmuuttajien suomen kielen ja viestintätaitojen opetustyöstä yli 3 vuotta.

Odotamme Sinulta intoa kehittää ja tuoda innostavia näkökulmia työn suunnitteluun ja toteutukseen. Olet tiimityötaitoinen ja omaat hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työn kasvavassa yhtiössämme. Tartu tilaisuuteen!

Kelpoisuusehdot on määritelty opetustoimen henkilöstöä koskevassa asetuksessa 986/98. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Avaintyönantajat AVAINTA ry:n opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti (AVAINOTES). Tehtävää koskeva palkkaus AVAINOTES, OSIO E mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan 2 kk:n koeaikaa.

Työ-, tutkinto- ja muut todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Hakijan suostumuksella tiedoksianto valinnasta annetaan sähköisenä hakijan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen (Laki sähköisestä asioinnista viranomaistoiminnassa 24.1.2003/13).

Lisätietoja

http://www.lappia.fi/lappia-koulutus-oy
http://www.lappia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimitusjohtaja Jari Iisakka
jari.iisakka(at)lappia.fi
P. 050 566 2120

Lisätietoja

Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia, Lappia-Koulutus Oy

Lappia-Koulutus Oy on Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappian omistama tytäryhtiö. Olemme kasvuyritys ja toimintamme keskiössä on koulutus- ja kehittämispalveluiden järjestäminen työelämän tarpeisiin sekä myynti työelämälle. Haluamme kasvaa alueen yritysten kanssa yhdessä ja keskeinen ajatus on "Oppia läpi elämän". Haluatko olla osa menestystä ja tarinaamme?


Osoite: Urheilukatu 6, 95400 Tornio

Rekommenderade jobb