Skip to main content
test
Kotoutumistyöntekijä - Forssan kaupunki

Forssan kaupungin sivistys- ja tulevaisuustoimialalle kotoutumispalveluihin haetaan KOTOUTUMISTYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen toimeen Kotouttamo-palvelupisteeseen ajalle 9.10.2023 - 31.12.2024.

Forssan seudun Kotouttamo järjestää monialaisia palveluratkaisuja tulokselliseen ja kehittyvään kotoutumiseen sekä koordinoi verkoston yhteistyötä. Tehtävässä pääset tuottamaan palveluja maahanmuuttajien kotoutumisen edistämiseksi monialaisen verkoston asiantuntijoiden kanssa.

Kotoutumistyöntekijän tehtäviä ovat maahanmuuttajien yksilöllinen ja perhekohtainen avustaminen kotoutumissuunnittelmien ja kotoutumisen tuen tarpeiden mukaisesti. Sijoituspaikkana on monialainen Kotouttamo-työpiste. Työtä tehdään erityisesti kotoutumisen alkuvaiheessa arjen, viranomaisasioinnin ja muiden peruspalvelujen tukena. Tehtäväalueita ovat henkilöasiakastyö, pakolaisten neuvonta ja ohjaus, vastaanoton valmistelu osaltaan, ryhmätoiminnen tuki.

Arvostamme kokemusta maahanmuuttajien kanssa tehtävästä asiakastyöstä, halua toimia vieraskielisten väestöryhmien kanssa sekä kykyä toimia tuloksellisesti ja pitkäjänteisesti yhteistyössä monialaisen verkoston kanssa. Pidämme tärkeänä tuloksellista toimintatapaa ja yhteistyötaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ammatillinen perustutkinto tai soveltuva korkeakoulututkinto sekä julkisissa tehtävissä vaadittava suomen kielen osaaminen.

Määräaikaisen toimen täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.forssa.fi
https://forssanseutu.myintegration.fi/fi/etusivu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työllisyyspäällikkö Jaakko Leskinen puh: 050 564 0014, jaakko.leskinen@forssa.fi.

Lisätietoja

Sivistys- ja tulevaisuustoimiala, kotoutumispalvelut

Forssan seudun Kotouttamo toteuttaa ratkaisuja tulokselliseen ja kehittyvään kotoutumiseen sekä koordinoi verkoston yhteistyötä. Kotouttamossa pääset luomaan palveluratkaisuja asukkaiden kotoutumisen edistämiseksi yhteistyössä monialaisen verkoston kanssa. Forssan kaupungilla on Future Workplaces '23 -sertifikaatti.


Osoite: Haudankorvankatu 2, 30100 Forssa
Forssan kaupunki - Rökfri arbetsplats Forssan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Forssan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb