Skip to main content
test
KOULU- JA OPISKELIJATERVEYDENHOITAJA, Nurmijärven koulut, 5kk - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Tule tekemään työtä Nurmijärveläisten lasten ja nuorten pariin! Meillä on tarjolla eripituisia sijaisuuksia Nurmijärvellä Rajamäen lukiolla ja Seitsemän Veljeksen koululla sekä Kivenpuiston ja Valkjärven kouluilla.Kouluissa ja oppilaitoksissa terveydenhoitaja työskentelee lasten ja nuorten kanssa, pääsääntöisesti yksin oman ammattiryhmänsä edustajana. Terveydenhoitajan päätehtäviin kuuluvat terveystarkastukset ja muu vastaanottotyö sekä moniammatillinen yhteistyö. Työtä tehdään yhteistyössä muun opiskeluhuollon ja tarvittaessa lapsen huoltajien sekä muun verkoston kanssa. Terveydenhoitajan työtehtävässä pääset kehittämään omaa työtäsi ja Keusoten asiakkaiden palveluita.

Arvostamme monipuolista kokemusta lasten ja nuorten parissa työskentelystä ja valmiuksia toimia sekä itsenäisesti että moniammatillisissa työryhmissä. Toivomme, että tuot mukanasi positiivisen asenteesi, olet kehittämismyönteinen ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Työtehtävien joustava hoitaminen edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön ja kiitettävää suomen kielen taitoa.

Kelpoisuusehtona tehtävään on terveydenhoitajan tutkinto. Valittavalta edellytämme soveltuvuutta tehtävään.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Tehtäväkohtainen palkka on 3195,25 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduista sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. Avaa rekrytointisivu tästä.
Lisätietoja tehtävistä antaa läntisen alueen (Hyvinkää, Nurmijärvi) koulu- ja opiskeluterveydenhuollon esihenkilö Sanna Puolakka, puh. 050 497 0248, sanna.puolakka@keusote.fi. Hakijoita kontaktoidaan hakuaikana.

Hakuaika päättyy 30.11.2023 klo 14.00.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

läntisen alueen (Hyvinkää, Nurmijärvi) koulu- ja opiskeluterveydenhuollon esihenkilö Sanna Puolakka, puh. 050 497 0248, sanna.puolakka@keusote.fi. Hakijoita kontaktoidaan hakuaikana.

Lisätietoja

Keusote on edelläkävijä hyvinvointialueena. Olemme tehneet vuosia töitä kuntayhtymänä ja nyt tekemisen meininki jatkuu Hyvinvointialueella! Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan alueella. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sote-palveluista. Hyvinvointialueella työskentelee yli 4000 ammattilaista. Tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme, rakentamaan kanssamme tulevaisuuden sotea!


Osoite: Rajamäentie, Nurmijärvi

Rekommenderade jobb