Skip to main content
test
Koulu- ja opiskeluterveydenhuollon ylilääkäri - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haemme ylilääkäriä koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon Eksoten perhekeskukseen Lappeenrantaan.

Nyt on tilaisuus tulla kehittämään koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoa aidosti moniammatillisessa ympäristössä! Työ sisältää kliinistä työtä rempseiden eteläkarjalaisten lasten, nuorten ja heidän perheidensä parissa koulu- ja/tai opiskeluterveydenhuollossa, sekä kehittämis-, koulutus- ja verkostotyötä. Työkavereinasi ovat mukavat ja osaavat terveydenhoitajat sekä toimiva moniammatillinen tiimi. Saat tarvittavaa tukea työyhteisöltä ja esimieheltä. Työyhteisössämme edistetään työhyvinvointia ja osaamisen kehittämistä.

Kelpoisuusvaatimuksen täyttää yleislääkärin oikeudet omaava laillistettu lääkäri tai soveltuvan alan erikoislääkäri, jolla on kokemusta koulu- ja opiskeluterveydenhuollosta ja intoa kehittää toimintaa. Lisäksi edellytämme riittävää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Voit aloittaa sopimuksen mukaan. Myös osa-aikainen työ ja osittainen etätyö on mahdollista.

Virkaa vastaanotettaessa on esitettävä todistus virkakelpoisuudesta. Palkkaus perustuu lääkärisopimukseen sekä paikalliseen palkkaussopimukseen ja on varmasti kilpailukykyinen.

Virkaan valittujen on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Sovellamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Virassa edellytetään tartuntalain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi toimittaa myös sähköpostitse: kirjaamo@eksote.fi tai kirjeitse: Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Kirjaamo, Valto Käkelän katu 3, 53130 Lappeenranta

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylilääkäri Päivi Saari, p. 040 351 6075 ja perhe- ja sosiaalipalvelujen johtaja Merja Heinonen, p. 040 839 7679 , etunimi.sukunimi@eksote.fi

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Perhepalvelut, lasten ja nuorten peruspalvelut

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Kasarmikatu 7, 53100 Lappeenranta
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb