Koulu personal trainer (PT) - Lohjan kaupunki

Haemme personal traineria Lohjan toisen asteen kouluihin määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.2021-30.6.2022.

Koulu personal trainer (PT) toimii Liikkuva opiskelu-hankkeessa Lohjan toisen asteen oppilaitoksissa (2 lukiota ja 1 ammatillinen oppilaitos) opiskelijoiden ja henkilökunnan kuntovalmentajana, liikuntakaverina ja ryhmäohjaajana. Koulu PT opastaa asiakkaitaan vahvistamaan liikuntataitoja ja lisäämään liikunta-aktiivisuutta sekä kannustaa ja ohjaa elintapojen muutoksessa.

Koulu PT toimii tiiviissä yhteistyössä kaupungin liikuntakoordinaattorin, koulujen liikuntatiimien, henkilökunnan ja terveydenhoitajien kanssa, sekä tiedottaa oppilaan huoltajille toiminnasta. Hän pääsee kehittämään uusia toimintamalleja opiskelijoiden hyvinvoinnin tukemiseen.

Alustavana tavoitteena on ohjata n. 10 ohjausta viikossa. Työ sisältää myös suunnittelutyötä, yhteydenpitoa asiakkaisiin ja yhteistyötahoihin, etäneuvontaa ja oman työn markkinoimista.

Päivän työaika ja -ympäristö on vaihteleva. Yksilötapaamisten lisäksi koulu personal trainerin tehtävään kuuluu ohjata matalan kynnyksen liikuntakerhoja kaikissa kolmessa oppilaitoksessa kerran viikossa.

Oppilaitokset sijaitsevat Lohjan keskustassa ja Virkkalassa, joten tehtävä edellyttää liikkumista yksiköiden välillä. PT-tapaamisia voi asiakkaiden toiveiden mukaan järjestää kouluympäristön lisäksi myös kaupungin sisäliikuntatiloissa ja ulkona.

Kelpoisuusehtona personal trainer -koulutus tai muu liikunta-alan koulutus.

Lisäksi odotamme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja. Työssä on tärkeää osata kuunnella nuorta ja ymmärtää nuorten
maailmaa. Tehtävä vaatii oman työn organisointitaitoja ja itsenäistä työskentelyotetta. Eduksi katsotaan sujuva ruotsin kielen taito.

Palkka on 2000,00 €/kk, KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa, joka on puolet työsuhteen kestosta. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Lisäksi on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut pidetään viikolla 32.

Lisätietoja antaa:
28.6.-12.7. ja 26.7.
Liikuntakoordinaattori Juha Koivuporras p. 044 369 5032, juha.koivuporras@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 26.7.2021 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-232-21. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Lasten, nuorten ja perheiden palvelualue
Osoite: Lohja, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb