Skip to main content
test
Koulujen ja opetuksen keikkatyö - Lohjan kaupunki

Tule sijaiseksi kouluillemme!

Sijaisia tarvitaan alakouluille luokanopettajiksi, yläkouluille tuntiopettajiksi, koulunkäynninohjaajiksi ja lukiolle aineenopetukseen. Osa toimipisteistä on ruotsinkielisiä.

Jalavan koulu on erityiskoulu, johon tarvitaan ohjaavaa opetusta ja erityistä tukea antavia työntekijöitä koulunkäynninohjaajiksi. Opetusmenetelmät tukevat toisiaan ja pohjautuvat ensisijaisesti oppilaiden kokemukselliseen oppimiseen.

Sijaistarpeita täytettäessä kelpoisten hakijoiden lisäksi huomioimme myös ei kelpoiset hakijat.

Kaikilta sijaiseksi tulevilta vaaditaan 18 vuoden ikä ja tarkistetaan rikosrekisteritaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote. Rikostaustaote esitetään Lohja rekrylle tapaamisessa tai sen jälkeen erikseen sovittuna aikana.

Jos olet kiinnostunut tekemään sijaisuuksia, käy täyttämässä hakemus, jossa samalla ilmoittaudut sijaisrekisteriimme. Jos et ole aikaisemmin kirjautunut Kuntarekryyn, ohjelma pyytää sinua ensin rekisteröitymään, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ja täyttämään hakemuksen. Mikäli olet jo aiemmin luonut käyttäjätunnukset kuntarekry-järjestelmään, käytä niitä kirjautumisessa. Ota käyttäjätunnus ja salasana talteen itsellesi.

Luemme hakemuksia säännöllisesti ja otamme yhteyttä tapaamisen sopimiseksi. Tapaamisen yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteys Lohja rekryyn, puh. 044 374 6441 tai sijaisrekrytointi@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu opetukseemme:
https://www.lohja.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/opetus-ja-koulutus/

Lisätietoja

http://www.lohja.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja keikkatyöstä:
Lohja rekry
Puh. 044 374 6441
sijaisrekrytointi@lohja.fi

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Kouluikäisten, nuorten ja heidän perheidensä peruspalvelut

Lohja on turvallinen järvikaupunki läntisellä Uudellamaalla, lähellä suurkaupungin sykettä. Tapahtumarikas Lohja sijaitsee keskeisellä paikalla eteläistä Suomea, noin puolen tunnin päässä pääkaupunkiseudusta.

Viihtyisät asuinympäristöt, monipuolinen kulttuuri, korkeatasoinen osaaminen ja kilpailukykyinen elinkeinoelämä luovat edellytykset asukkaiden ja työntekijöiden hyvinvoinnille.

Lohjan väkiluku on noin 48 000 asukasta ja kaupungin palveluksessa työskentelee yli 3 000 työntekijää.

Lohjan kaupunki - Rökfri arbetsplats Lohjan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb