Skip to main content
test
Koulukuraattori - Sjundeå kommun

Haemme Siuntion kunnan sivistysosastolle kuraattoria toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään 1.8.2022 alkaen. Koulukuraattorin tehtävät sijoittivat suomenkieliseen Aleksis Kiven kouluun ja ruotsinkieliseen Sjundeå Svenska Skolaan. Perusopetuksen oppilaita kouluissa on yhteensä noin 640 ja esiopetuksen oppilaita noin 100.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7§:n mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Tehtävään valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.siuntio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sivistystoimen johtaja Eero Kling, eero.kling@siuntio.fi, puh. 050 386 0826

Lisätietoja

Siuntion kunta, Sivistysosasto

Siuntio on asumisen ja elämisen helppoa arkea korostava, kaksikielinen kunta läntisellä Uudellamaalla. Sijainti pääkaupunkiseudun läheisyydessä ja vaivattomat kulkuyhteydet tekevät Siuntiosta mainion työskentely- ja asuinpaikkakunnan aivan metropolialueen vieressä osana HSL-aluetta. Uudistuvana kuntana rakennamme parhaillaan uutta sivistys- ja hyvinvointikampusta. Tervetuloa osaksi tiivistä ja dynaamista organisaatiota, jossa kaikki työskentelevät kuntalaisten hyväksi!


Osoite: Puistopolku 2, 02580 Siuntio

Rekommenderade jobb