Koulukuraattori

Lohjan kaupunki hakee määräaikaiseen työsuhteeseen Järnefeltin yläkoulualueelle koulukuraattoria 2.5.2021 saakka.

Koulukuraattorina teet työtä yksilö-, ryhmä- ja yhteisötasolla. Asiantuntemustasi oppilaiden sosiaalisesta kehityksestä, sosiaalisista taidoista sekä sosiaalista hyvinvointia vahvistavista tekijöistä tarvitaan esiopetuksessa, perusopetuksessa.

Työtehtäviisi kuuluvat tukikeskustelut oppilaiden kanssa, koulun henkilöstön konsultaatio sekä yhteistyö kotien kanssa. Työskentelet myös oppilasryhmien ja luokkien kanssa. Kuulut koulukohtaisiin oppilashuoltoryhmiin ja osallistut näin koulun sosiaalialan asiantuntijana koulun yhteisöllisen oppilashuoltotyön suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän sekä oppilashuoltotyön kehittämisestä innostuneen työyhteisön ja tiimin tuen sekä säännöllisen työnohjauksen.

Edellytämme sinulta aidosti moniammatillista yhteistyöotetta, joka perustuu vahvaan työskentelyyn kouluyhteisössä yhdessä oppilaiden, opettajien, huoltajien sekä muiden sidosryhmien kanssa. Toivomme sinulta myös ajantasaista perusopetuksen opiskeluhuoltotyön osaamista ja mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Kuraattorin työssä tarvitset hyviä ongelmanratkaisutaitoja, verkostotyön osaamista ja kiinnostusta kehittää sekä yhteisöllistä että yksilökohtaista oppilashuoltotyötä. Työkielenä on suomi. Tehtävä saattaa sisältää satunnaista iltatyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on oppilas- ja opiskelijahuoltolain 7§ mukainen pätevyys.

Palkka määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa, joka on puolet työsuhteen kestosta. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Lisäksi on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut pidetään viikolla 45.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
vastaava kuraattori Kerstin Sundqvist-Valtari 044 3740028
erityisasiantuntija Jaana Törnqvist, puh. 044 374 3739

Lohjan kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 30.10.2020 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-300-20. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lohjan kaupunki, Lasten, kouluikäisten ja heidän perheidensä palvelualue
Osoite: Helsingiuksentie 56, 08700 Lohja

Lohjan kaupunki - Rökfri arbetsplats