Koululaisten iltapäivätoiminnan ohjaaja (2) - Lopen kunta

Koululaisten iltapäivätoiminnan ohjaaja (2) - Lopen kunta

Haemme kahta (2) ILTAPÄIVÄTOIMINNAN OHJAAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 8.8.2019 - 29.5.2020. Määräaikaisten työsuhteiden sijoituspaikkoina ovat Launosten ja Läyliäisten alueiden aamu- ja iltapäivätoiminta koulujen tiloissa.

Edellytämme hakijalta kokemusta lasten ja koululaisten kanssa työskentelystä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Odotamme, että sinulla on joustava ja positiivinen asenne työhön sekä näkemystä ja osaamista tiimityöhön liittyen. Iltapäivätoiminnan ohjaajan työaikamuoto on yleistyöaika ja työaika 21 tuntia / viikko.

Haemme koulunkäyntiavustajan / koulunkäynnin sekä aamu- ja iltapäivätoiminnanohjaajan ammattitutkinnon tai soveltuvan lähihoitajan tutkinnon suorittanutta henkilöä. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Osa-aikaisen työajan mukainen tehtäväkohtainen palkka on 1065,36 € / kk. Koeaika on neljä (4) kuukautta.

Valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Alkuperäiset kelpoisuustodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Lisätietoja antavat päiväkodinjohtajat Kaisa Kilpinen (Launosten apip-toiminta) p. 040 572 6380 ja Maija-Kaisa Koski (Läyliäisten apip-toiminta) p. 040 330 6118 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@loppi.fi.

Lopen kunta, Sivistyslautakunta, Varhaiskasvatus
Adress: -, Loppi

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin, noin 7900 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on n. 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran- ja elämänvaiheissa. Loppi on savuton työnantaja.

Mer om arbetsgivaren