Skip to main content
test
Koululaisten ja opiskelijoiden kesätyöt 2023 - Ulvilan kaupunki

Ulvilan kaupunki työllistää yhteensä noin 60 kesätyöntekijää erilaisiin kesätöihin. Avustavia kesätyöpaikkoja on tarjolla mm. puistotöissä, kiinteistönhoidossa, varhaiskasvatuksessa, vanhustyössä, kirjastossa, liikunta- ja nuorisotyössä, ateria- ja puhtauspalvelussa, it-tietotekniikassa ja toimistotyössä. Huomaathan, että puistoyksikön työtehtävissä työntekijän tulee olla 18 -vuotta täyttänyt.

Kesätöihin Ulvilan kaupungille voivat hakea vuosina 2003-2007 syntyneet koululaiset ja opiskelijat. Sama henkilö voidaan palkata ainoastaan yhtenä kesänä Ulvilan kaupungin kesätöihin.

Kesätöiden hakuaika on 27.2.-26.3.2023.

Kesätyöpaikan saajat valitaan viimeistään 23.4.2023 ja paikan saaneille ilmoitetaan valinnasta 30.4.2023 mennessä.

Työsopimus tehdään kullekin kesätyöntekijälle kolmen (3) viikon ajaksi, kesä - elokuun väliselle ajanjaksolle .

Työaika on 30h/viikko ja työ tehdään arkipäivisin tehtävästä riippuen klo 7 - 16 välillä.
Kesätyön palkka n. 8,35€/tunti
_________________________________________________________________________
Sinä vuosina 2003-2007 syntynyt ulvilalainen nuori, etsi kesätöitä myös yrityksistä ja yhdistyksistä ja kerro samalla, että kotikaupunkisi maksaa sinun palkkaamisestasi kesätyöpaikkatukea enintään neljältä viikolta ja korkeintaan 400,00 €/nuori. Viikoittainen työaikasi tulee olla vähintään 30 h/viikko. Kesätyöpaikkatuen hakuohjeet yrityksille ja yhdistyksille löytyy kaupungin kotisivuilta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävistä antaa työllisyyspalvelupäällikkö Rita Koivisto, p. 0400 134 625

Lisätietoja

Ulvilan kaupunki

Ulvila on asukasluvultaan Satakunnan kolmanneksi suurin kaupunki ja nykyisin meidät tunnetaan automaatioteollisuuden ja -osaamisen merkittävänä keskittymänä. Ulvilan kaupungilla työskentelee noin 500 osaajaa, jotka yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa tuottavat palvelut noin 12 700 asukkaalle – ja toivottavasti tulevaisuudessa vielä useammalle. Uuden strategiamme mukaiset arvomme ja visiomme ovat iloa, älyä ja yhteiseloa – etunojassa Ulvilassa. Meillä työ- ja elinolosuhteet ovat kunnossa, joten tervetuloa ammattitaitoiseen ja mukavaan joukkoomme.


Osoite: Loukkurantie 1, 28450 Vanha-ulvila

Rekommenderade jobb