test

Haemme määräaikaista koulunkäynnin ja iltapäivätoiminnan ohjaajaa osa-aikaiseen työsuhteeseen ajalle 10.01.2022 - 04.06.2022. Työaika vähintään 27,5 h/vko.

Hakijalta toivotaan koulunkäyntiavustajan tutkintoa, aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan tai lähihoitajan tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta. Toivomme ohjaajalta lämminhenkistä ja toimeen tarttuvaa otetta. Lisäksi arvostamme alan työkokemusta, oma-aloitteisuutta, yhteistyö- ja tiimityötaitoja sekä hyvää organisointikykyä.

Tarjoamme monipuolista työtä välittävässä työyhteisössä. Toimit tärkeänä osana koulumme lapsilähtöisessä kasvatustyössä oppitunneilla ja iltapäivätoiminnassa.

Valinnan ehtona on, että valittu toimittaa ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan sekä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitetun rikosrekisteriotteen.

Tehtävän täytössä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 07.12.2021

Lisätietoja

http://www.jklsteinerkoulu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tomi Niiniketo, 0447635700

Lisätietoja

Jyväskylän steinerkoulu

Jyväskylän steinerkoulu on perustettu 1983. Oppilaat käyvät koulua laajalta alueelta Jyväskylästä ja ympäristöstä. Koulumme on yksiluokkasarjainen ja koulussamme on kaikki luokat ensimmäisestä yhdeksänteen luokkaan. Steinerkoulun perusopetusvaiheen luokilla 1 – 6 oppiaineet opettaa pääosin luokanopettaja. Seitsemännestä luokasta eteenpäin luokat ovat aineenopettajien opetuksessa ja kunkin luokan yhdyshenkilönä toimii luokanohjaaja.


Osoite: Wilhelm Schildtin katu 2, 40720 Jyväskylä

Rekommenderade jobb