Koulunkäynnin ohjaaja - Ranuan kunta

Ranuan kunnan sivistystoimessa on haettavana määräaikainen koulunkäynnin ohjaajan toimi ajalle 10.8.2021-4.6.2022. Sijoituspaikkana on Ranuan yläaste ja tehtävä on henkilökohtaisen ohjaajana toimi 6. luokan oppilaalle. Työ on osa-aikatyötä ja viikoittainen työaika on 30 tuntia.

Toimen kelpoisuusehtona on koulunkäynnin ohjaajan ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto, koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan tutkinto tai sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.

Toimen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä sekä osallistuvaa työotetta ja joustavuutta. Arvostamme oppilaslähtöistä ja innostavaa otetta ohjaustyöhön sekä kehittävää työyhteisön jäsenyyttä. Koulunkäynnin ohjaajan toimenkuvaan kuuluu oppilaan ohjaaminen kaikissa oppiaineissa ja niissä tilanteissa, joissa hän tarvitsee tukea ja ohjausta. Ohjaajan työjärjestys suunnitellaan ohjattavan oppilaan työjärjestyksen pohjalta.

Toimeen valitun on ennen työn aloittamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset 1.8.2021 klo 23.00 mennessä ensisijaisesti http://www.kuntarekry.fi -sivuston kautta. Haastattelut toimeen pidetään 5.-6.8.2021.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Susanna Tervamäki, yläkoulun rehtori, p. 0400 695902, susanna.tervamaki@edu.ranua.fi

Lisätietoja

Ranuan kunta, Sivistystoimi, Ranuan Yläaste

Ranuan kunta on Lapin maakunnan eteläosassa sijaitseva pinta-alaltaan laaja, noin 4000 asukkaan osaamista ja ahkeruutta arvostava lapsiystävällinen kunta. Luonto ja rauhallinen asuinympäristö tarjoavat hyvät edellytykset asukkaiden viihtymiselle. Kunnan palveluksessa on noin 300 vakinaista viran- ja toimenhaltijaa. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehtiminen on kunnalle erittäin tärkeää. Kunnassa sijaitsee maailman pohjoisin eläinpuisto, RanuaZoo. Kunta tunnetaan myös hillapitäjänä.


Osoite: Aapiskuja 6 E, 97700 Ranua

Rekommenderade jobb