test
Koulunkäynnin ohjaaja - Kaarinan kaupunki

Kaarinan kaupungissa on haettavana koulunkäynnin ohjaajan määräaikainen työsuhde ajalle 24.1.-4.6.2022. Tehtävän sijoituspaikka on Valkeavuoren koulun vuosiluokat 1-2.

Valkeavuoren yhtenäiskoulussa toimivat integraatioluokat vuosiluokilla 1-6. Toimit luokanopettajan, erityisluokanopettajan sekä koulunkäynnin ohjaajien muodostamassa tiimissä ohjaajana joustavasti oppilaiden tarpeiden mukaan. Haemme joukkoomme hyvät yhteistyötaidot omaavaa, joustavaa ja empatiakykyistä osaajaa. Kokemus ja ymmärrys erityistä tukea tarvitsevien lasten ohjaamisesta katsotaan eduksi.

Työaika on 22h/viikko (57,51%). Työssä on keskeytys koulun talviloman ajaksi (vk 8).

Koulunkäyntiavustajan kelpoisuusehtona on soveltuva ammattitutkinto tai soveltuva ammatillinen perustutkinto.

Koeaika on 2 kuukautta.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen suojelemaan lasten henkilökohtaista koskemattomuutta ja turvallisuutta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sivistyspalvelut, Anne Kuhmonen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Valkeavuoren koulu, apulaisrehtori Pirjo Eerola
p.0503140767

Lisätietoja

Kaarinan kaupunki, Sivistyspalvelut, Koulutus, Valkeavuoren koulu

Kaarina on lähes 35 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 2000 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 75 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.


Osoite: Aapiskuja 7, 20780 Kaarina
Kaarinan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb